Friday, October 2, 2009

Happy 9th Birthday - backdated entry

happy 9th birthday
to
muhammad sufi haiqal
on
23rd September 2009

Dah few years birthday Haiqal jatuh pada bulan Ramadan...tapi tahun ni jatuh pada hari raya ke 3....bolehla celebrate kecil²an with the family....Ummi bawak dia sendiri gi SR kat Village Mall SP utk dia pilih kek dia sendiri..out of all, dia pilih the all time favorite Choc Indulgence...yummyyyy....

Selain tu, Ummi lepaskan keinginan untuk Radix Fried Chicken(RFC) jugak...puas hati walau hampir 1/2 jam beratur sbb ramaiiiiii orang yang total belian tak kurang dari RM60...fuhhhh...sumer berparti ke????



Kakak Syafiqah wif Syazwani


Radix Fried Chicken...so yummy...!


Radix Cola...Radix Chilli & Tomato Sauce..mashed potato+coleslaw


Alysha di riba Ayah tgh menikmati Radix french fries


His choice of cake


puasa sebulan makin kurus kering budak nih...tapi pape pun..alhamdulillah takde sakit demam apa sepanjang bulan pose nih


BIRTHDAY BOY



Alysha behaved tak kaco Abang tiup lilin


aikkk...Alysha yg dapat kissh dari Tok?


Alysha wif Ummi yang kepenatan


6 comments:

  1. happy belated birthday juga to Haiqal...

    tgk pic kak ina and alysha...terasa wenduuu pulak nak jumpa akak......
    lama benar tak jumpa da...

    ReplyDelete
  2. lin

    mekasih ye...

    uwaaa...akak pon wenduuuu nak berjumpa...last kita jmp wktu wedding adik akak tu kan?tapi x sempat nak borak sgt kan

    ReplyDelete
  3. hai sis.. lame btol tak masuk sini.. salam aidilfitri yer,, turun jb jemput la ke rumah.. :)

    ReplyDelete
  4. nasaz,
    wallawehhh...lamanya x dgr citer...jb?insyaAllah :)

    ReplyDelete
  5. mommy anis,

    sedapppp...takle muak dimakan cam kfc...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages