Wednesday, April 28, 2010

Ayah dah balik


Syukur alhamdulillah...Ayah dah selamat tiba ke Malaysia semalam...lega hati Ummi rasanya...kalo tak memang risau sangat disebabkan volcano erupturion di Iceland tuh menyebabkan airport di Europe ditutup sebab debu tebal di udara...
Esok malam insyaAllah Ayah sampai ke rumah kat sini sebab Jumaat cuti gantian utk Hari Pekerja 1 May...Ummi pun sama gak...dapat cuti gantian hari Jumaat...so, dah buat appoinment
untuk pregnancy checkup hari Jumaat nih...insyaAllah juga, dapat le tahu baby dalam peyut nih
boboy or gegirl...lalala...
Tak sabar tunggu Ayah balik esok bawak souvenir handbag, jamtangan & parfum untuk Ummi... ^_^
UPDATE:
Ayah buat SURPRISE pulak...baru je dapat call dari Ayah yg Ayah dah nak sampai ke umah kat Perak nih....esok Ayah amik coti....yeehaaaaa...bestttt

2 comments:

  1. ohhh sooo sweetttttt buat surprise2 nih...

    ReplyDelete
  2. seronoknyerrrr..selamat bergembira bersama family kak...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages