Friday, April 16, 2010

Ayah ke Switzerland




Keje Ayah memang teruk...memang letih...kalo nak compare dengan nature of work Ummi...tapi...berbaloi dengan reward yang Ayah dapat...tenaga dikerah habis2an, lepas tu company treat baekkkk punya...

.


Tahun ni, Ayah & his colleagues dapat pegi ke Switzerland pulak for 2 weeks...sumer sponsored...siap dapat duit poket lagik 2.5k......last year, kalo tak silap dah pegi ke Morocco,al Hambra, Granada, Spain .... b4 that ke China & Hong Kong...tapi, kali ni yang Ummi rasa paling jelesss...yela kan..kalo sesaje nak kuar duit sendiri pegi jejalan ke Switzerland, rasanya sampai bila pun tak mungkin pegi....hem...memang rezeki Ayah...Ayah bertolak hari Rabu malam & transit ke Singapore b4 naik flight ke Switzerland jam 1 pagi...Ayah sms dah sampai Switzerland jam 7.30pm(wktu Msia)...cuaca amatttt sejukkkk & barang amat mahallllll...hadei la...ingatkan leh la rembat handbag kat sana tapi...mahal la pulak..hemm..takpelah Ayah...balik beli kat JJ sini jelah..huhu

.


Gambar2 di atas adalah hasil carian En Google....sangat cantekkkkk.....so breathtaking...hummmm...rasa macam sekarang jugak nak terbang g sana...huwaaaaaaaaaa


6 comments:

  1. rezekikan kak...kerja terukkkkkkk company harga begitu sekali...

    ReplyDelete
  2. jelesnya kak... tapi husband saya tak pi pun even company sponsor n bagi $ poket.... keje berlambak2... sabor je la dengan ayat dia...

    ReplyDelete
  3. bib,

    akak pun jelessss amatttt...uwaaa...uiks...ada gak org cam hubby bib ye...sanggup tolak rejeki percuma tuuu

    ReplyDelete
  4. oh kakak.. mmg jeles!

    daku nak ikot... nanti bulan 7 hubby pon nak pegi begitu jua.. ku sgt jeles okeh... lantas ku minta ganti.. ehehehe...

    ReplyDelete
  5. ena

    memang jelesssssssss
    eheheh...kompem le mintak diganti...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages