Friday, March 30, 2012

Farewell lunch to a dear colleague/friend

Choc Chip Walnut Cake

yummeh!!!

sembang2 sementara menunggu bos datang

4 mak dara pingitan hihi...oops...terselit muka bos kat sebelah Lin
us...eh En. burn pun tumpang sekaki sengih kat belakang rupanya




awat tu Lily...tak puas hati lagi ke dapat kek sedap SR nih...?haha

fuhh...berapi Prof duk diskas kat belakang

everyone's favorite Em Cee

yang diraikan, Lily Idayu, our Academic Executive, dah sebak
...time bagi speech terus berjurai...sob sob

my plate...nasi sikit, ayam goreng rempah, ikan bakar, tempe goreng, ulam2an+sikit sambal belacan yg pedas menyengat...tak dilupa air sirap manis(betul2 manis) tanpa ais

sila Q ye
their plates

eh eh...time potong kek hepi lak Lily ye...hihi...will miss u much....
it's great to know you from my 1st day at the office....
you are more than a colleague to me.....a friend....and a sister...
walaupun hanya pindah ke department lain....
tapi dah tak mungkin dapat jumpa hari2 macam sekarang.....
dah tak layan lecturer2 sengal cam kitaorang nih...
mulai minggu depan, kene layan Quality matters la pulak ye

2 comments:

  1. terus terasa nak p SR beli kek ni kak..heheehe

    ReplyDelete
  2. SZ

    beli jangan x beli...dapat sepotong pun jadilah buat lepaskan kempunan hikhik

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages