Friday, March 9, 2012

Tak abih2


bizi manjanggg..... adoyai....kat umah bizi...kat opis bizi....isk
next week one whole week akan berada di KL
collect data lagi...final one
pasnih leh duk dendiam jelah proses data
haha
yela sangat nak duk dendiam
baru je settle soklan FE
dengan OBE segala pulak this time around
sangat2 time consuming

maka blog nih akan berabuk lagi selama seminggu
btw, kamera kesayangan dah dijumpai
location: biarlah rahsia *wink*
cuma, batt lak dah exhausted
cari wayar chargernya tak jumpa2 pulak
apalah nasib...I am really getting old
aritu waktu cari2 kamera jumpa wayar chargernya
now dah jumpa kamera, chargernya pulak x jumpa
plan nak g cari charger baru jelah kat KL nanti
agak2 kat Low Yat mesti ada kan?



6 comments:

  1. Salam Yong,

    Selamat berusaha, semoga berjaya! Bior susah-susah dulu tak ngape!

    ReplyDelete
  2. biasa dah kalau dah nak guna tu payah nak jumpa,, follow u. member forumer ratuhati.com,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dieyna


      aah kan...kalo tak cari tu,ada pulak dia depan mata

      Delete
  3. lama nya tak singgah sini.. dah berubah wajah blog nya... ;)

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages