Friday, March 2, 2012

Lemau


Lemaunya terasa...rajin blogwalking
tapi bila nak menulis, terasa idea hilang
semua ni terjadi sejak xde kamera nih

oh...btw, kamera telah berjaya ditemui
memang dah syak akan dijumpai di tempat 'itu'
dan memang ada di situ
cuma masalah baru pulak datang
charger pulak ntah ke mana
yeah...I admit sejak ketiadaan maid dah setahun lebih ni
hidup memang tunggang-langgang

a good friend of mine (sama2 kat mrsm, sama2 kat uni.) called me tadi
offering a maid which is highly recommended by others
hemm..ntahlah...
dah setahun lebih takde maid
bila ada orang offer maid, terasa sesuatu yang janggal pulak
dan perasaan serik dengan kerenah2 maid sebelum ni masih belum hilang


2 comments:

  1. Singgah ziarah dan follow.. salam kenal dr ibu Yusuf. Sy pun lemau juga semenjak duani. Mlm ni ada sikit2 angin rajin nak bw.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Zefa,

      thanks sudi ziarah & follow....I follow you too :D

      Delete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages