Tuesday, September 25, 2012

Today's bfast pulak



Semalam balik keje dan lepas amik Firas dari neseri, terus menuju ke Tesco...nak cari bekalan bahan basah untuk hari ni
Nampak isi ikan salmon cantik2....pilih dan beli...amik brokoli jugak 2 ketul
Pagi nih goreng nugget buat bekalan anak2 - Haiqal & Kakak
while untuk Adam dia request nak bihun sup yang beli malam tadi tak berusik dek Kakak
so panaskan untuk Adam bihun sup tu

dah settle, pan grill ikan salmon (yang dah diperap with BBQ sauce overnight)
then stir fry brokoli
pagi nih, cubaan menghabiskan bfast tersebut adalah sia-sia
tersekat kat tekak
ikan salmon cuma mampu dimakan 1/2 sahaja
brokoli pun separuh
terasa geli2 kat tekak cam nak muntah
huwaaaa...cemana nih
perut laporrrrrr
nak minum kopi takleh...kene avoid caffeine
adoyai....susahnya nak kurusssssssssssssss :(


4 comments:

  1. akak ambik SD2 ker ..???

    nieza, salmon ada masa boleh makan .. ada masa takleh telan jugak ...

    ReplyDelete
  2. Nieja...

    haha...tau tak pe...huhu...nyesal lak huwaaaa

    ReplyDelete
  3. adoi, susah jugak sampai terseksa camtu sbb nak kurus, hehe...

    puasa je la kak...
    :)

    ReplyDelete
  4. Nad,

    klu poser sebulan baru kurusss kut...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages