Wednesday, September 19, 2012

WW - with loads of pictures









3-in-1 cake....Kakak (27/7, Firas 23/8, Haiqal 23/9)
kek yang comel....pandai nanie nih reka kek sbb I x bagi specific nak design camne...cuma bagi tema utk boboy jek...sape kat Perak Tengah nak order boleh order dari sini


food spread....nuggets yang paling cepat luaknya....budak2 le katakan

birthday boy n girl

ayam goreng tepung
bihun goreng
Haiqal & frens yang mostly seangkatan baru lepas amik UPSR





Adam with his Sudanese classmate, Ma'an yang bersama2 dari tadika hinggalah sama sekelas sekarang....next month dah nak balik Sudan....ayah dia dah settle Viva Voce PhD...sonok tengok si Ma'an nih cakap Melayu....fasih bercakap siap ada slang Perak sket


12 comments:

  1. salam ina.Hepi bday utk anak2 semua.Baru perasan kita ni dok dekat je hehe.Kat mana oder kek cantik tu?

    ReplyDelete
  2. salam ina (hehe ina jugak),

    Ina duk bdr U ke?dekat je tu

    ReplyDelete
  3. Salam Ina.HAPPY BIRTHDAY tuk birthday boy & girl.semoga berjaya dlm pelajaran,rajin2 belajar & diberikn kesihatan yg baik.
    Aminnn

    ReplyDelete
  4. ♪♫ Happy birthday untuk kakak, firas & haiqal ♪♫

    ReplyDelete
  5. KAK ATIE,

    MEKASIH ATAS WISH DAN DOA BUAT ANAK2 INA :D

    ReplyDelete
  6. FIZA,

    THANKS DEAR...SIAP ADA MUSIC NOTE LAGIK HIHI

    ReplyDelete
  7. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete
  8. happy birthday firas.
    happy birthday untuk kakak.
    happy birthday untuk haiqal.

    seronok dapat buat makan2 di rumahkan kak. jamu orang lagi.

    p/s nampaknya saya pun mmg kena buat kek gitu juga. campur2 sekali sambut birthday.

    ReplyDelete
  9. Lin,

    akak memang suka menjamu orang...cam wktu duk Semenyih dulu...tapi kat sini sbb duk umah sewa kecik je,so x brp selesa nk jemput org...nntilah dah pindah umah baru thn depan insyaAllah,boleh buat jamuan makan2 besar2 sket...jemput ramai2 datang

    haha Lin...bila anak dah ramai n birthday dekat2...sekali harung je buat...jimat masa n tenaga n RM hehe

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...Terima kasih link blog Nanie kat sini...
    Sesiapa nak order kek,cupcake, cheese tart, doorgift dan lain2..sila layari http://sweet-cuppy.blogspot.com, atau LIKE kami di facebook, http://www.facebook.com.Nanie.SweetCuppy

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages