Wednesday, December 17, 2008

Hutang tag pertama- my simple workstation



Dah lama peram tag nih..sebabnya, malas nak amik pic kat opis...tapi sementara tgh free sekarang ni, baik buat sekarang....
.
Well, this tag is from aida & arnie ...
at last...
this is my VERY SIMPLE WORKSTATION ye...
where I 'freeze' myself in here...
for 9-10 hours or so
yup...
memang freezing...

alang-alang dah amik pic workstation, ku amik pic2 lain yg berkaitan sekali :)


dari pintu lif

entrance to my room

what're on my desk?ada pic frame me & hubby...my coffee mug...my stationeries..simple kan..as simple as me hehe



next to me on my right


the book shelf


another angle of the room


another angle


from my room to the entrance..jauh kan...kalo nak g ladies...adeilaaa...jauh benor

so guys...that's all about my workstation
nice & comfy

but sad to say,
though I've been here
for almost 2 years
my heart is still not here
**syikin kat birm...till now akak msh mcm dulu
I feel so empty being here
not bcoz of dear hubby is not around
but of sth else
*sigh* hard to explain



Finally, I want to tag:
-Aja (rayyan)
-Koci (danish)
-Mirah (khadijah)
-Ena(aqim)
and
-Wawi (haikal)









.














14 comments:

  1. lawala tempat keje kak ina..mesti kak ina sentiasa bersemangat nak kerje kan..

    ReplyDelete
  2. kenapa saya hanya nampak satu gambar aje yek..nanti try bukak balik le ini page..hihi

    ReplyDelete
  3. nina...
    lawa memang lawa....tapi hatiku bukan di sini..nape ntah..uwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. umi sufira...
    adeila..nape jadi camtu ek..cuba dan cuba lagi ye

    ReplyDelete
  5. opss kena tag juga ke?
    nnt k ina eh kalau dh amik gmbr baru blh jwb tag tu..

    ReplyDelete
  6. wowww, ofis akak cam bilik hotel laa... marvellous!

    btw, saya tag akak lagi..
    (suka betul tag akak *wink*)

    ReplyDelete
  7. mirah...
    no problemo..anytime..janji buat je

    ReplyDelete
  8. arnie..
    takde maknanya bilik hotel hehe
    erkk another one?

    ReplyDelete
  9. kak ina, keje mana nih? lawo seyy ofis.. tp sunyi sepi jek nmpk.. ke time amik pict mmg sume org kuar.. ekekeke..

    ReplyDelete
  10. mamaDhea..
    lawa ke camnih..hihik..akak keje kat ipts...kat perak...mmg opis nih sokmo sepi..memasing duk dlm bilik wat hal sendiri..sebab tu hatiku sepiiii di sini :(

    ReplyDelete
  11. Salam, K.Ina. Memang lawa ofis kat sana, kan? Bak kata orang, ala2 akuarium sebab orang luar boleh tengok dari luar (dinding kaca). K.Ina, still lonely ke kat sana...Aduh, ni yang buatkan Syikin rasa nak balik kerja kat sana ni...Boleh breakfast nasi lemak n teh tarik sama-sama dengan akak. Boleh gi lunch sesama. Share masalah Syikin sikit2 dengan K.Ina (hehehe...), tapi apakan daya...K.Ina be strong, ok? Maybe ada yang boleh jadi 'gang' K.Ina pas ni...(Lily tak gang dengan K.Ina ke?)...(Syikin UK).

    ReplyDelete
  12. akak, opisnyer lawo sungguh. Haha...malu nk tayang opis kita...
    Baru kemas...baru adjust2 meja, then tingat..hahah, gambar opis pada kedudukan lama x de langsung..

    akak, hmmm...sini pon duk bilik masing2 jek, mujur ada opismate sorg n ada roomate n kena gi admin kalau nk call atau print. So jumpa gak la orangs

    ReplyDelete
  13. Syikin,
    sekarang dah xberapa nk akuarium sgt..sbb dah ditampal ngan opaque kat dinding kiri kanan depan belakang..kihkihkih...ada privacy sikit...lily?dia sebelah bilik akak je...tapi takde la boleh nak luah segala macam wktu syikin kat sini dulu..sob..sob..sedey pulak....uwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. aja...
    akak tag aja sekali tau
    tingin nak tgk opis orang tu jugak
    manatau,kut2 pasnih leh akak apply sana lak..kihkihkih

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages