Wednesday, May 25, 2011

J Card Day

sana sini ada JCard Day last week kan?

Ummi pun dah laaaamaaa x meroyan kat JCard Day

penah pegi sekali je in 2006 kut kat JJ Tmn Equine


kali ni ada geng yang sudi nak temankan pegi meroyan

ape lagi

jommmm


hehe...memang dah set in mind nak beli baju anak²

kalo ada yang menarik, boleh simpan untuk raya terus

meh tengok hasil rembatan





baju tido, jaket Alysha

corduroy jeans Kakak



t-shirts for the 2 boys








Firas punyer




Alysha's







and finally.....ada jugak something for myself

dah lama tak beli perfume

the last one was bought by hubby...last 2 years kut

elok2 je baru habis


















tak sabar bergaya ngan baju baru



dah berlapis2 lak dia pakai


selain tu,

Alysha pow kasut, socks macam2 lagi la dari Ummi

hadoi...lain kali takleh bawak dia

macam2 yang dia nakkkk





No comments:

Post a Comment

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages