Thursday, May 26, 2011

Jom drive dengan Firas



location: Tesco Seri Manjung


dah abih sesi shopping di tingkat atas

turun bawah nak ke parking lot

nampak pulak bende alah nih

letak Firas nak tengok reaction dia

sebab 1st time kasi dia naik bende nih

waaahhh...kemain suka lagik


dia mmg suka main dengan stereng keta

bende ni pun ada stereng

suka le dia main




see...saye boleh drive guna satu tangan je taww









khusyuk

muka tengah gerammm





masih tak puas hati..nak turun main lagi la Ummi





kakYang Alysha pulak nak naikkk





muka budak yang dah puas hati dapat test drive keta



























4 comments:

  1. hehe...suma budak2 cam tu kan kak ina. Pantang jumpa stereng keta. Anak2 ana pun sama. Yg si kecik adlin pun, keta ana atau si abah dia pun jadi sasaran. Pantang bangun dr tempat duduk driver, dia trus jer nak duduk kat situ sambil pegang stereng. Pastu blakon lah, konon2 bole bwk keta.kekeke...

    ReplyDelete
  2. firas ker tu
    sudah berubah benor muka dia
    makin macho seh

    ReplyDelete
  3. Ana...pelik kan?ntah nape budak2 suka main stereng keta kan?hemmm

    ReplyDelete
  4. mama shifa,

    aah firas le nih...dah big boy kan...hehe

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages