Friday, August 26, 2011

Firas jalan

video

Asek lupa je nak amik video Firas jalan sebagai kenangan
Baru2 ni sempat amik video dia
dahle 1st time amik video guna kamera baru nih
kelam kabut jugak
dengan si Firas takmo pakai suar dia
huhu...memang berkuntau tiap kali nak pakaikan diapers n baju suar dia
anak oh anak

4 comments:

  1. alahai senget lak kepala ni nak nenoknye
    so sweet..ummi mesti rasa bangga kan

    isk bila lah turn shifa lak
    1st time ni..gemuruh gak

    ReplyDelete
  2. tulah mama shifa

    ist time nak guna video function kat kamera tu
    itu yg x pasan nak kene portrait or landscape huhu

    hehe sabar..akan tiba masanya nnti...takyah disuruh

    ReplyDelete
  3. wah..firas dah jalan..x sabar nak tunggu zharief jalan plak..biar abah dia kurus sket kejar dia..hehe

    ReplyDelete
  4. Ummi Nazhan,

    aah...dah mula jalan weekend lepas...b4 that takde la jauh sangat langkah dia...now dah makin jauh...tak lama lagi zharief pulak ye

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages