Friday, August 12, 2011

Kantoi!!!

Citer last weekend sebenarnya

dah nak masuk weekend baru tapi Ummi baru terhegeh2 nak citer pasal weekend lepas

boleh jelah kan...sebagai kenangan di kemudian hari :D


pas shopping barang sesikit kat Tesco

si Alysha ngadu lapar...Ummi pun kebetulan tengah 'off'

so singgah A&W beli burger sorang sebijik for the whole family

dorang yang berpuasa tu boleh simpan burger tu buat juadah sampingan berbuka

entah cemana waktu tengah menunggu order disiapkan tu

Ummi berpaling ke belakang nak tengok budak kecik berdua tu

wahhhhhhhhhhh

kemain lagi kakyang yekkkk

si adik pun tak lepas peluang...ngap!!!!



adik tengok je kakyang mamam lollipop



tetiba......haippppp disuapnya lollipop kat adik pulak!!!!


dah kene tegur terus amik lolli masuk mulut sendiri





adik memandang dengan penuh harapan so that kakyang supakan lolli lagi sekalik







belek apa lak tu?




tengok le cara budak kecik ni duduk dalam troli...sebelah je kaki yang masuk...sebelah kaki lagi kat atas





muka bersalah




cemana ni kakyang????dah kantoi ngan Ummi....




apa2 pun sy puas hati sebab pertama kali dalam hidup saya dapat rasa lollipop yang enak itu tapi Ummi saya tak kasi sebab takut gigi putih berseri sy rongak cam gigi kakyang....sekiannnn....terima kasih






8 comments:

  1. besornya firas.. rasa cam baru je akak bersalin

    ReplyDelete
  2. eila's roy..

    eheh...mekasih..mekasih :)

    ReplyDelete
  3. aida...

    dah nak masuk setahun lagi seminggu lebih jek...cepat kan masa berlalu

    ReplyDelete
  4. ahahaha.. cuteness! dah beso baby firas ni eh.. kejap jek rasa..
    alysha pon dah jadik kakak yg sgt dearie.. awww ^^

    ReplyDelete
  5. lia

    bersinar2 ek...sonok dapat lolli kuts

    ReplyDelete
  6. Ira,

    aah...dah x cam baby,nak masuk toddler daaaa....kejap je kan...hopefully, dapat le rezeki adik Ayna nak nippon sinun

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages