Monday, February 13, 2012

Girl ke boy?

Sebelum ni, selalu kalau ke mana-mana, akan ada aje orang yang bertanya, 'girl ke boy?' sambil merujuk kepada my lil Firas Zahin
Adoyai.....lasak cenggitu pun disangka gegirl ke?
dah sah2 pakai t-shirt dengan short pants kaler biru
pun masih ada yang bertanya

jom tengok gambar kat bawah ni
macam gegirl tak???





hahahahaha
jadi mangsa Ummi dia
rambut dah panjang sangat
sebab tu decide zasssss je potong senang citer
takde lagi kekeliruan orang lain nak bertanya 'girl ke boy?' haha


8 comments:

  1. Replies
    1. kak Azie,

      haha...dia ni mmg jenis muka manis..ditambah lak ngan rambut kenteng, lagi la nampak gegurl

      Delete
  2. nampak cam girl sebab rambut kot. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myluv,

      haha betul tuh...skrg dah potong rambut pendek...senang citer

      Delete
  3. Hehehehe...nak firas ikat rambut erk kak. Anak dara saya tu langsung tak nak, habis di tarikya getah rambut tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza,

      sempat la seminit...pastu ditariknya jugak hehe

      Delete
  4. cian sayang firas.
    mmg kena potong rambut nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lin,

      aah tula pasal...ramai sangat org ingat dia gegirl

      Delete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages