Tuesday, February 28, 2012

Menang Tempat #2 Blog Make Over

Dah lama sebenarnya teringin nak makeover blog nih....dah bosan nengok design yang sama...tapi masa yang limited untuk berblogging tak mengizinkan niat di hati

Dalam sebulan dua lepas, ada jugak join seketul dua contest/giveaway......Alhamdulillah...ada jugak rezeki rupanya.....jom nengok di bawah ni:

Azrina Jamal Trapshah 2:46pm Feb 27
Assalamualaikum Ina,

Congratulation you are our second winner for the blog make over. You will receive the GA1 design. You have 2 options:

If u nak i tolong upload the design i need ur username and password. If not nanti i will email u the design and give some instructions on how to upload k.

Btw blog title and also your tagline please =)

Rina



Thanks so much Rina
hopefully, my blog ni nanti akan secantik dan seindah your blog jugak after makeover tu later
seriously, tak sabar sangat....

12 comments:

  1. Tahniah. Chantek....chantek...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak. lembut dan menawan.

    ReplyDelete
  3. Salam Yong,

    Ohhh ni ke design baru? Comey gak...Tahniah Yong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak Lima,

      hehe comey kan?takyah pening2 kepala lagi nak pikir nak tukar design blog nih

      Delete
  4. Thanks Ina for your entry! and so glad u suka!! ... Honestly this is on of my fav designs gak ... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rina,

      hehe...mmg suka sangat...so suwitttttttttt

      Delete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages