Friday, November 9, 2012

Dah hujan-hujan ni.......

laparlah pulak wehhhhhhh
adesss....lunch tadi makan sejemput je sbb cam x brp selera nk makan
dgn. kalut jadik 'supir' amik anak2 sekolah  n tadika
hantar amik anak g masjid solat Jumaat
cemana le nak selera kan?

but now...huwaaaa...lapar sangatttt
dah minum kopi secawan tapi still laparrr
sedapnya kalo time camni leh dapat ................

goreng pisang
cucur udang

ubi rebus dgn kelapa parut
 sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

*piccas semua hasilan en Google ye*

6 comments:

  1. tembakkkk kang baru tau.. :P orang pun tengah lapar giler ni.. kang semua mak boyong telan.. :P hahahahahahaha.. sedap goreng pisang tu.. kalau dapat nak kopok2 dia skali.. lepas tu cicah sambal kicap.. perghhhhhhhhhhhhhhh.. fengsannnn

    ReplyDelete
  2. Jassnani,

    ha betul tuh...kopok2 dia tuh penambah selera dicicah ngan sambal kicap....hahaaaa....jgn tembak saya!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah, memang selepas penat, akan timbul rasa lapar.

    Akak kalau lapar2, kalau malas nak masak masakan yg berat2. akak buat cucur tepung @ roti, cicah sos cheese

    jemput ke blog akak yg x seberapa di http://cheezemaz.blogspot.com/ . Boleh nikmati keenakan serbuk CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air panas menghasilkan sos yg sesedap sos cheeze wedge di KFC. Harga pun murah, RM 10.00 shj untuk 200 gram

    ReplyDelete
  4. salam, aaa mrs ade blog jugak! :D nnt bole folo.hehehe. jeles tgk mrs dh ade hero n heroin.hehe. doaknn sy dpt gurl jgk :D

    ReplyDelete
  5. cheeze-maz,

    owh ye ke?nnti insyaallah sy ziarah ye

    ReplyDelete
  6. Faeeza,

    hehehe...takkan 'student' je boleh ade blog kan? *wink*

    ala..baru 2 orang....pasnih boleh tambah gegurl pulak ramai2...comel macam mama dia

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages