Thursday, November 29, 2012

Marina Cove Lumut

Sambungan entry Teluk Senangin yg lalu
berminggu baru boleh nak masukkan entry ni
too busy skrg ni

check in ke Marina Cove Resort ni pun last minute decision
nak balik pun x jauh sebenarnya
tapi hubby cakap cer call tny klu ada lagi bilik kosong
alhamdulillah mmg ada lg bilik kosong
terus g check in

I'm not sure bilik jenis apa yg hubby amik
ada 2 katil queen size
kami gabungkan both katil, so space mmg luasss
dapat 2 free breakfast
the next morning hubby suruh turun survey dulu makanan yg ada
kalau okay, baru nak add another another 3 bfasts
tapi....sangat2 menghampakan
sangat2 limited menu bfastnya
so just guna 2 free breakfast tu je
bawak Adam n Alysha
tp Alysha pun x selera
I amik bihun goreng n nasi lemak
x dapat nak habiskan even amik 1/2 senduk je
x sedapppp
cereal pun xde
apart from ns lemak n bihun goreng, ada bubur nasi, bihun sup n roti bakar
x lupa, sosej, telur mata, baked beans

hmm......
klu menu x banyak tapi rasa makanan tu sedap still okay
ini mmg rasa mknn semua ke lauttttttt
maafla....tak dapat nak bagi positive view 
pasal makanan kat situ for bfast

lps tu, keluar cari bfast kat luar
lagi puas hati :D
this pic hasil en. Google

kitchenette

ada budak  sibuk duk men'try' kasut2 besar

gumbira bebas without his pants





dapat pool view

dan juga sea view...


Marina Water Themepark di sebelahnya


Indahnya ciptaan Allah

No comments:

Post a Comment

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages