Thursday, November 8, 2012

Happy birthday

Happy 5th Birthday to my Dearest Sweet Lovely Manja Daughter
ALYSHA IMAN
Semoga sentiasa dirahmati Allah dan menjadi anak yang solehah



*pagi tadi dah hantar goodie pack dan kamera, mintak teacher amikkan gambar kat tadika
buat majlis kecil2an aje
kek akan dihantar terus ke tadika oleh pembuat kek sbb anak dia pun sekolah kat tadika situ jugak :D

7 comments:

  1. comelnye alysha iman... :)
    selamat hari jadi apple pai... :)
    gerammm.. comelnye die..

    ReplyDelete
  2. Jassnani,

    Mekasih on the wish...comey ek?dia ni mmg mesra alam dgn kamera ataupun dgn strangers

    ReplyDelete
  3. appy buffday alysha iman,
    semoga jadik anak yang solehah. AMIN

    ReplyDelete
  4. makin gebus + melepak pulak nieza tengok kak ina .. ;)

    ReplyDelete
  5. Thanks Nieja....Amin atas doa Nieja buat Alysha...yeke makin melepak?akak tgk makin golapsss.....rajin sgt ayahnya bawak diorang g swim kat pool weekend smp ke tghari

    ReplyDelete
  6. Selamat hari ulangtahun ke 5 Alysha. Suka betul yus tengok rambut dia kak ina....

    ReplyDelete
  7. yus,

    thanks for the wish....aah rambut dia mmg naturally kerinting n peran...tapi sekarang ni yang atas dah kurang kerintingnya, cam dah mula nak lurus

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages