Thursday, November 8, 2012

Pagi yg nyaman.....berkabusssssss

Piccas were taken yesterday waktu hantar Haiqal  yang tertinggal bas sekolah ke sekolah around jam 7.15am
keluar je dari rumah memang sangat2 berkabus sampai kene turn on the headlights.....rasanya jarak penglihatan less than 100 meters kt sesetengah tempat
fuhhh....tetiba terasa cam duduk kat London time winter...haha
winter in Malaysia pun jadik lerrrr



4 comments:

  1. pergh.. kabus ala2 dok atas gunung tu..

    ReplyDelete
  2. kabus cameron turun tempat akak sbb merajuk makin gondol ..hihihi

    ReplyDelete
  3. Jassnani,

    aha smlm mmg berkabusssss sgt...maybe sbb hujan dari petang, then hawa sejuk dari malam tu lambat nak ilang sbb matahari pun kene lindung dek awan

    ReplyDelete
  4. Nieja,

    haha...ada kemungkinannay jugak...nnti umah baru akak yg nak siap thn depan dekat ngan sekolah anak yg gambar no. 3 tuh....mmg sedikit berbukit kawasan tu...sbb tu la kut sejuk lebey sket

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages