Friday, November 16, 2012

Indahnya Teluk Senangin

Kisahnya last weekend on Saturday
Hubby memang ada mention nk bwk budak2 mandi laut tapi nampak macam x serius je
Saturday morning bila tny hubby jadi ke?
Dia cakap 'jom....bawak baju sekali kut2 leh overnite kat sana'
Kelam kabutla bersiap
Singgah bekfes kat kedai mamak belakang rumah dulu

Then, sesat barat jugak nak cari Teluk Senangin ni sebab signboard tunjukkan tempat ni x banyak
Yang banyaknya ke Teluk Batik
Dahle lom berapa pandai godek tab....dapatle tengok kat Maps arah ke sana
Finally sampai sana dalam jam 11.30am
cuaca elok je x hujan

wahhhh....memang cantekkkk sgt tempat ni
x crowded macam T.Batik
Pantai pun bersih...air lak jernih sampai my kids leh tangkap anak2 ikan etc.
They enjoyed themselves while me and Kakak enjoyed the scenery from our pondok rehat
So calming....sesekali nampak monkeys turun ke pondok yang baru ditinggalkan pengunjung
Monkeys carik sisa makanan...tapi kalo kita dekat memang dia takut mencicit lari

Sedapnya berehat....siap berbaring lagik.....privacy memang terjamin sebab orang x ramai
Diorang mandi laut sampai lebam...haha...bukan lebam tapi legam
Mau taknya...mandi laut tengahri buta....memangla legam sorang2

Settle mandi n tukar baju...headed to Lumut/Teluk Batik pulak
ke Marina Cove Resort Lumut
story next entry la...












kene tanam...kat pasir pantai yg tgh panas...sian anak Ummi


I want to get out of here

Bestnya ....



Jelesnya anak2 semua boleh berenang...Ummi sorang je(n Firas) tak reti berenang...huwaaa....tu pasal la fobia dekat ngan laut nih

Adam's collectibles


Budak tecit tengok Ayah swim

sang helang mencari mangsa

5 comments:

  1. kat sini mmg best ramai yg cakap sesuai nak mandi pantai tapi nieza pun tak pernah sampai. hihihi

    ReplyDelete
  2. Nieza,

    ooo ye ke?akak pun opismet yg bgtau...klu tak selalnya g T.Batik je tapi akak x brp suka sbb org ramai sgt macam kat PD nun

    ReplyDelete
  3. kak Azie...

    mmg mengasyikkan...klu malam mesti lg besttt

    ReplyDelete
  4. ye ke..
    sy pun xreti berenang..huhu jelesss

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages