Wednesday, November 14, 2012

WW : durian crepe.....merasa jugak akhirnya


nmpk je besar tapi kecik cinonet je sebenarnya







lemak berkrim....sedappppp tak terkata
Firas pun cakap sedapsss....see bukti mulut comot-momot makan durian crepe

16 comments:

  1. Ayu,

    Ishh...tak rajin le nak buat sndiri...beli jek....huhu

    ReplyDelete
  2. Salam Ina...bila la pulak k.atie nk merasa durian crepe ni.Tingin nk buat tp kena cari bahan2 dulu...

    ReplyDelete
  3. Hez kat sini pun sebok bercrepe jugak...Hmmm.. sat lagi nak buat entry durian crepe jugak lah

    ReplyDelete
  4. order kat mana ??

    Berapa rial ??

    ReplyDelete
  5. kak Atie...

    Ina x rajin nk buat...lgpun, non stick pan xde (alasan le tu) ..hihi....Ina beli kt Bt Gajah....ada adik baker tuh yg buat n jual

    ReplyDelete
  6. kak Azie...

    haha...musim durain crepe kan....kat KL sinun senang dapat,kat sini jenuh gak mencari...dah dapat, mantopsss pulak tu

    ReplyDelete
  7. pB,

    Sy duk kt Perak, order kat adik baker kat Batu Gajah...memang sedap amat dia buat especially the crepe...halus n sedap....4 pcs=RM10

    ReplyDelete
  8. Uhu...kat Bangsar ni mana nak cari yer...? Teringin pula nak rasa...yummy...

    ReplyDelete
  9. Ayu,

    ramai menjual online kat KL tu...klu shopping complex pun byk, Mid Valley, Ikano etc

    ReplyDelete
  10. Teringinnya nak rasa..tp tak tahu nak beli mana. Duduk kat Batu Pahat ni tak pernah jumpa pn orang jual durian crepe tu..huhu

    ReplyDelete
  11. emi,

    akak pun dulu igtkan xde org jual kat Perak nih...rajin ggole sana sini, search kat FB..tup2 dapat lak...dahla mmg mantopsss dia buat

    ReplyDelete
  12. Jassnani,

    mmg sedap amatsss...smp termimpi2 hihi

    ReplyDelete
  13. salam.. leh dpt no tel/lokasi/alamat kat mana jual tu area bt gajah? tq

    ReplyDelete
  14. Yes! Finally someone writes about cellulitis.

    my homepage: Dragon City Cheat Engine

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages