Wednesday, March 31, 2010

CD promotion is officially closed...

Alhamdulillah, semua CD Coolababy terjual macam goreng pisang kopok lekor panas...habis semua stok yang ada...macam tak percaya pun iye jugak..sebab waktu Ummi memula order semua CD tuh, ada gak terpikir di hati--boleh laku ke semua CD nih?
Alhamdulillah...habis licin semuanya tak bersisa....
terima kasih buat semua pembeli...especially pada those loyal customers yang buat pembelian CD berkali-kali...Thanks to all of you...moga kita semua sama-sama dapat memanfaatkan penggunaan CD buat si manja tersayang kita semua ^_^
jadi post skim ansuran ini dan juga promosi jualan runtuh ini juga telah TAMAT

4 comments:

  1. alhamdulilah...murah rezeki akak...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah lin...rezeki anak²

    ReplyDelete
  3. Bagus lah Hez, u dah ade ramai customer tetap.. mcm i ni memang jenuh nak cari customer..

    ReplyDelete
  4. bib,

    tak senang gak memula nk dapat yg tetap...tapi once dah sangkut, alhamdulillah...ulangkali membeli

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages