Monday, November 1, 2010

CONTEST BAYI NANGIS






syarat2:

1)DONE
2)DONE
3)DONE
4)DONE

5)Ummi pertaruhkan 2 piccas...satu pic Alysha...satu pic Firas


NAMA BAYI : ALYSHA IMAN BINTI MOHAMAD SURIF
NAMA IBU : HEZLINA BINTI MOHD HASHIM
TARIKH LAHIR : 08 NOVEMBER 2007





NAMA BAYI : FIRAS ZAHIN BIN MOHAMAD SURIF
NAMA IBU : HEZLINA BINTI MOHD HASHIM
TARIKH LAHIR : 23 OGOS 2010

Ummi ternampak Contest ni kat blog kawan Ummi si Bib aka Kakyong...best pulak rasanya nak join contest ni sebab senang jek...

Contest ni dianjurkan oleh Fiza Fidi...sesape yang teruja nak join gak, meh klik kat SINI ye

2 comments:

  1. ya robbi, bayi bayi ni kalu nangis kan. maksu kalau boleh, nak tengok jer..... tangisan dorang mcm satu song yang sangat melodious, hi hi hi, selamat menang

    ReplyDelete
  2. Mak Su,

    macam akak yg duk sebelah umah sy kt KL ckp, dia suka dgr bunyi baby/bdk kecik nangis..best jek katanya(bagi dia le yg anak bongsu dah Tktn 3)..tapi bagi yg empunya baby nih,bunyi nangis tu ada macam2 interpretasi..hihi

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages