Thursday, November 4, 2010

*Sticky entry* Guess Baby Shoes




Salam buat semua...

Kedai Ummi mula beroperasi semula dengan item baru (contoh seperti di atas) yang shomells shomells iaitu Guess Baby Shoes buat permulaan..banyak lagi item akan dimasukkan secara beransur2...pada yang ada baby shomellss2 tuh, moh le terjah kedai Ummi...atau nak belikan untuk anak sedara ke..as gift to kawan2 ke...silalah jengah ye kat link kedai Ummi kat SINI

10 comments:

  1. shomel2 belaker kasut tu
    if sy ade bb gurl kecik, sure dah rembat ni..ehehe

    ReplyDelete
  2. rose,
    bole je beli hadiah kat kekawan..or simpan utk adik rafiq :)

    ReplyDelete
  3. wah baguih kak...tambah product....moga bisnes makin maju...amin

    ReplyDelete
  4. Baha..

    leh klik kat link bertulis 'SINI' tu atau masuk terus ke http://mushymushyestore.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. cumil2 semuanya..
    aliya dah besor.. lagipun i xde bajet nak beli kasut camni... huhuuuu

    ReplyDelete
  6. bib

    yelah anak dah besar2 kan..xpe

    ReplyDelete
  7. Mao Zedong is in the Dead white House, hanging minus with a trudge queen. Not extensively away, Barack Obama is making a underscore to experience his headman etched in stone.

    Critics of President Obama are setting their sights this week on the legitimate Ghastly Homestead Christmas tree, which features moot ornaments including an ball depicting the late Chinese fuehrer, another that shows be protracted monarch Hedda Lettuce, and as yet another that shows a envision of Mount Rushmore -- with Obama's managing director pasted to the side of Washington, Lincoln, Jefferson and Roosevelt's.

    God leftovers ye, merry gentlemen.


    Read more: http://www.foxnews.com/politics/2009/12/23/white-house-christmas-decor-featuring-mao-zedong-comes#ixzz15ynaiIRV

    [url=http://www.pykolandia.pl/]pykolandia[/url]

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages