Monday, July 4, 2011

Transformers @ KFC

Last 2 weeks on Wednesday, ajak Alysha makan KFC lepas jemput dia dari tadika


Amik Chicky meal for her & snack plate for me.........hemm...makan KFC sekarang takde thrill macam makan KFC time sek. men. or zaman uni. dulu


waktu sek. men. dulu, sebulan sekali dibenarkan keluar ke Georgetown......tempat yang dituju = KOMTAR

takde tempat lain paling hebat pada waktu tu.........makan KFC kat KOMTAR salah satu aktiviti paling MAHAL dirasakan as student sekolah menengah berasrama penuh pada waktu tu .........pocket money yg MARA kasi dalam RM35 sebulan kut, pandai2lah belanjakan.........Wan memang akan bagi gak extra cash tiap2 bulan tapi takdela banyak


waktu kat uni. pulak, KFC terdekat kat pekan Jitra.........kalo dah teringin sangat memang ke sana lah.........penah few times berbuka puasa kat sana dengan member beramai2.........memang best.........mana taknya...KFC lagi, kuih muih yang dibeli di pasar Ramadhan lagi, penuh satu meja.........bingit KFC tu dibuatnya.........sambil makan,sambil bercerita,sambil gelak2...isk....rindu saat itu.........sekarang,masing2 bawak hal masing2.........almost all dah berkeluarga.........ada yang anak sorang, paling ramai anak 5 oranglah; me & another friend of mine yang tinggal kat Kajang

back to the title........bila beli Chicky meal,mesti ada toy kan?rupa2nya tengah demam Transformers.........makanya, dapatla toy Transformers........request Bumble Bee tapi dah abis.........so, ganti dengan Optimus Prime





ini budak suka makan ayam.....tapi sikit2, nak kulit...isk..kulit ayam tu x elok le kakyang


Optimus Prime

Ummi's plate...licin except for the bun anf the whipped potato






6 comments:

  1. akak, kalau yus biasanya bun dengan whipped potato tu yg licin dulu, ayamnya kemudian..hehe

    ReplyDelete
  2. yus,

    bolehla kita makan sama2 ek...yus amik bun ngan whipped potato akak,akak amik ayam yus...kui3x....btw, akak suka makan ayam cicah whipped potato tu,kalo ayam dah abih,potato tu x ter abih la jawabnya

    ReplyDelete
  3. budak2 syok ler... bertukar! hihihi

    ReplyDelete
  4. Mak Su,

    hihi...betul tuh...BERTUKAR!!!

    ReplyDelete
  5. Ingatkan g tengok wayang citer Transformer

    ReplyDelete
  6. pB

    eheheh...tingin nak tgk gak tapi x berkesempatan

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages