Monday, July 28, 2008

Alysha

Ok Ummi, meh Alysha lak nak try amik pic Ummi...
Pandang sape tuh Alysha?
Kelakarnya muka...adusss kembang hidung tuh
Aah...bosan la Ummi ni asek amik gambar jer
My adorable Alysha

24 comments:

  1. chomel nyer alysha...mata bulat..
    hhehe...klu baby girl boleh da bagi pakai cantik2 kan kak..

    ReplyDelete
  2. tulah yg bestnya bila dpt tau preggie baby girl dulu..asek membeli baju dia je dulu..now dah slow down..pasnih nak mencarik baju2 raya dia pulak

    ReplyDelete
  3. The many faces of Alysha.. Cute dan kelakar.. hehe..

    ReplyDelete
  4. alahai..cam nek la pakai tudung gitu..hehe..nanti suh ummi pakaikan tudung2 yg vogue and fame sket aaa..hehe..kiut...

    ReplyDelete
  5. eh comelnyer dia... mata bulat... anak dah 4 org heh,, umur braper neh mama dia..

    ReplyDelete
  6. kak teh aka aya
    sbnrnya,si bibik yg saje2 boh atas kepala dia..anak tudung sekolah kakak dia tuh

    ReplyDelete
  7. nasazfrog
    a'ah anak 4 dah..umo?dah tua..36 dah ..isk

    ReplyDelete
  8. comeinya anak dara kak ina nih!! nanti nak tanya aQim, dia setuju tak mama nak book alysha untuk dia... ekekekekekeke

    ReplyDelete
  9. kahkahkah ena

    aQim dobot encem kan lagi muda dari alysha..:)

    ReplyDelete
  10. eihhh sama tahun ar kak...
    alysha bulan Okt 2008 eh? aqim bulan 12

    ReplyDelete
  11. ena

    eh sama tahun ek..ingatkan aQim bulan jan..hehe

    ReplyDelete
  12. Kiutnyerr ...mmg best ade anak pompuan nih ..bleh beli mcm2 accesories ...

    ReplyDelete
  13. me_bee

    tulah kan...thanks for dropping by

    ReplyDelete
  14. comel nyer dpt snap gamba2 aksi alysha... mcm sequence movie plak.. cute gitu~

    ReplyDelete
  15. mummy hnh
    kehkehkeh..sequence movie ek...hehe..mmg asik snap je dia..klu nak tunggu dia ready betul2 mmg payah

    ReplyDelete
  16. Ummilna, mengajar di Tronoh ye? my Sis belajar kat UITM Seri Iskandar tu..rasanya tronoh gak.. Pernah sekali hantar dia ke sana.. Dah dekat ke agaknya ngan umah Ummilna?

    ReplyDelete
  17. mimi

    a'ah dah dekat sangat...sepelaung jer

    ReplyDelete
  18. huahua.. kelakorler tgk pic alysha yang muka cam org ngantuk tapi kena paksa amik gambar tu

    ReplyDelete
  19. hehe aida ..tulah..ummi dia nih asek amik gambor dia je kejenye

    ReplyDelete
  20. kak..alysha tu kan...cam anak arab laa...kak ina ada iras2 arab kan...

    ReplyDelete
  21. nuds

    waduh..waduh..1st time org ckp alysha iras org arab...biasanya org ckp cam anak cina ada ler..hehe..akak iras arab?erkkk...iye ke

    ReplyDelete
  22. ala..tiutnye alysha niiii..leh wat menantu nih..hehehe

    ReplyDelete
  23. ellyn

    adei2 lom tumbuh gg dah ada org minat nak wat menantu lak..hehe

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages