Thursday, July 3, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO MY DARLING HUSBAND!!!

3 July - birthday Ayah yg ke 3?...dah 2 thn jugakla Ummi x dpt sambut birthday sama2...thn lepas pun camni jugak..biasanya, Ummi sambut birthday sama2 dgn Ayah sbb birthday Ummi selang 3 hari je lepas birthday Ayah...biasanya, both of us will have a dinner/lunch together-without the kids around..tapi dah 2 thn jugak la, tradisi nih tak dapat diteruskan lagik...


hadiah birthday Ayah?mula2 Ummi dah aim nk hadiahkan jam tgn kat Ayah sbb Ayah mmg fanatik sikit dgn jam nih...tp Ayah ckp tak payah la...belikan dia buku pon dah ok...BUKU???Ayah mmg minat buku dari mula Ummi kenal dia lagik..wktu Ummi temankan Ayah habiskan degree dia dulu pun,Ummi duk 'mengulangkaji' beratus buku2 yg pelbagai milik Ayah..


sejak Ayah nampak Ummi pun dah mula berjinak dgn buku balik dek penangan dik limaunipis hehe...(yup..Ummi dah addicted dgn buku2 Cecelia Ahern...i will make sure to have all the books she wrote)...sbb tulah kut dia mintak buku as his birthday present..tp nak beli buku apa ye?hmm...so far yg Ummi tahu...dulu2 mmg Ayah amatlah suka buku2 Terry Pratchett...so, lps Ummi tgk dlm MPHonline..the following book is the Top 10 bestseller under fiction category...can be considered buying if Ayah insisted to have a book instead...


Really lurrveee this song...specially dedicated to my dearest husband with a wish 'HAPPY BIRTHDAY DEAR'...May Allah bless you and may all of us be united together again under one roof..aminnn...

Andra & The Backbone - Sempurna

Kau begitu sempurna

Dimataku kau begitu indah

kau membuat diriku akan slalu memujimu

Disetiap langkahku

Kukan slalu memikirkan dirimu

Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

*Janganlah kau tinggalkan diriku

Takkan mampu menghadapi semua

Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:Kau adalah darahku

Kau adalah jantungku

Kau adalah hidupku

Lengkapi diriku

Oh sayangku, kau begitu

Sempurna..

Sempurna..

Kau genggam tanganku

Saat diriku lemah dan terjatuh

Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

*Dear hubby--yes...we do complement each other*

4 comments:

  1. OOOOoo..birthday MR... alah saya lupa lah nama hubby kak ina..

    wah..amat romantik..teruskan begitu...simpati saya kerna da 2 kali ek tak dapat sambut b'day sesama..

    ReplyDelete
  2. kak ina,

    happy birthday in advance...
    xpe la..thn ni mungkin xde rezeki..mama tau thn depan ada...

    ReplyDelete
  3. lin

    tulah sedey mmg sedey tapi mungkin ada hikmahnya...temporary separation nih mengajar akak jadi manusia yg lebih kuat dan tabah...

    ReplyDelete
  4. ellyn

    mekasih in advance gak..hehe..tula hopefully, dptla kami sekeluarga bersatu di bwh satu bumbung semula

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages