Wednesday, July 9, 2008

Special entry for my long time friends

Baru tadi wktu lunchtime tetiba teringat kat my old friends wktu buat degree kat UUM dulu...Ochee, Penn, Sheeda, Yah, AC and others. Tup2 just now out of the blue dpt text message dari Ochee mintak my Fotopages(yg dh berzaman x update since ada this blog) add...terus rasa nak buat entry to them...my precious old friends...

Dalam ramai2 tu, Ochee la yg paaaaaling lama kenal sbb sama2 masuk Form 1 kat mrsmbp. Tak sangka pulak dapat pegi matrik mara kulim bersama, then masuk uum bersama n dapat kolej kediaman yg sama...fuhh...

Terlalu banyak kenangan yg dilalui bersama Ochee, Penn(my roomate kt UUM), Sheeda, Yah & AC selama 4 thn di UUM(those years, nak complete kan degree amik masa 4 thn minimum)...lotsa memories...too sweet to remember...

Sorang demi sorang kahwin pon more or less about the same time, then preggie pon about the same time jugak..

Ochee skrg kt Northern Utility Resources SB(NUR) Kulim- 2kids (10yo doter & 9 yo son)

Penn kt Pos Malaysia HQ - 2 kids (10 & 8 yo doters, and expecting the 3rd one-3mos)

Sheeda kt RHB Klang - 2 kids (11 yo & 6 yo doters)

Yah kt SM Saujana Impian,Kjg - 5 kids(eldest is 11yo, youngest is 2yo)

AC kt SM Tmn Melawati?- an 8 yo doter

now I'm still keeping in touch with them esp Sheeda yg sll sgt call...semua dah ada family sendiri...but we will always be friends forever...

5 comments:

  1. Surprise...surprise...

    Hez, pegi reunion tak?

    Hehehe..i accidentally found out this blog thru Aya's blog.

    ReplyDelete
  2. beruntung kak ina ada ramai 'best friends'...
    i always be your friends forever ever...

    ReplyDelete
  3. dr nurullllllllllllll

    my long time best fren gak nih...
    reunion?tak pegi la nurul...nak balik kl..nurul pegi ke?ochee ada tny sy pegi ke tidak...btw,what happened to ur blog?byk kali buka tp it said no longe exist...or dah ada another new blog?don;t forget to give me the link kay!

    ReplyDelete
  4. lin

    itu best friends wktu degree...lin,nani n kak bibi are my best friends kt kliuc...though we are now far apart from each other, but you gals will always be close to my heart :)

    ReplyDelete
  5. akak...u always be my sista..

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages