Monday, July 28, 2008

Happy Birthday To My Lovely Daughter - NURUL SYAFIQAH HUDA




HAPPY 10th BIRTHDAY TO MY SWEET ANGEL, NURUL SYAFIQAH HUDA ON 27 JULY.











Nantilah ye Kakak, kita balik KL Jumaat nih baru kita buat birthday celebration sbb kawan2 Kakak pun ramai kat sana berbanding kat Perak nih, kedai kek pun banyak....birthday present pon tunggu Ummi beli kat sana jugak, banyak pilihan......
.
.
Dah jadi anak dara dah anak sulung Ummi nih...dan banyakkk sangat membantu Ummi buat kerja rumah dan paling sangat Kakak suka adalah menjaga adik kecik kesayangan Kakak=Alysha...dah lama Kakak tunggu 'geng' kakak sorang nih sbb Abang & Adam mmg dah kamceng berdua,lgpun diorang boys..kecik2 Alysha pon dah boleh jadi 'geng' ngan Kakak..Luv u sooo much Kakak..
.
.

12 comments:

  1. Happy 10th birthday Syafiqah! *yeay* Syafiqah dah besar, tp Ummi Syafiqah masih vogue!!! *wink*

    ReplyDelete
  2. happy 10th birthday syafiqah :)

    ReplyDelete
  3. mummu hnh
    thanks for the wish...masih vogue???hahaha...vogue ke gini?*wink back*

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi utk si dara syafikah..alhamdulilah da besar da anak akak kan..da boleh tolong2 da..

    betul tu kak ina vogue lah...
    any tips...heheh

    ReplyDelete
  5. lin
    bila anak dah besar dah nak jadi anak dara, terasa diriku makin tua lak...hehe

    dah tua la..vogue mendenya..hehe..manade tips lak

    ReplyDelete
  6. mana de nampak tua nyer kak...baru td bual ngan linda -officemate saya tu- .dia tanya saya umur akak baper. saya cakap 36 thn. dia kata akak x nampak pun umur 36 orang nyer.
    ;)

    ReplyDelete
  7. adusshh adusshh lin...isk..nak koyak pants yg akak pakai hrnih dgr komen linda..isk..
    xdela..apa2pun..it's just numbers kan...yg penting hati nurani kita tuh...:)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday kakak.. Ummi dah bagi present belum?

    ReplyDelete
  9. epi besde anak ummi. Dah besau pjg nooo..dengag ckp ummi yeee......semoga menjadi anak yg solehah..:)

    ReplyDelete
  10. zurina

    ummi lom kasik/beli hadiah...jmaat nih balik kl baru nk g carikkan hadiah..kat sini xde pilihan sgt

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages