Friday, September 11, 2009

Alhamdulillah...tempat ke 2


Masih ingat lagi entry Ummi yang ini ? Setelah diumumkan keputusannya, kami dapat tempat ke 2!!!!!!!!!!!MasyaAllah..sungguh tak diduga..patutla Ummi rasa berdebar² semacam je sejak semalam...hihi...jarang Ummi menang contest nih...THANX A THOUSAND BIB!!!

Alhamdulillah...rezeki si tecit Alysha di bulan Ramadan ini...dan juga berita gembira kedua yang Ummi terima...yelah, setelah sekian lama menunggu sampai dah tawar hati...semalam syarikat Ummi bekerja baru umumkan bonus bagi 2008...hemm..memang kitaorang lambat dapat bonusnya..tapi yang best mesti dapat before raya...walau jumlah yang dapat berkurang dari tahun lepas...Ummi bersyukur sangat...dalam keadaan ekonomi yang masih belum pulih...masih ada rezeki kami anak-beranak menikmati bonus tahunan sedangkan di luar sana, ada orang yang kehilangan pekerjaan etc...

Alhamdulillah di atas rahmatMU

8 comments:

  1. tahniah yea... best kan menang contest....
    Kina.. CD dah sampai .. sukanya material dalamnya lembut bangat..

    ReplyDelete
  2. wah...tahniah kak..rezeki ramadhan...

    leh raya sakan gitu...bonus da dapat...
    ;)

    ReplyDelete
  3. hez..
    cepat bg alamat..
    nak hantar by hand pun tak tahu lah camner.. en ayah la ni dah malas nak ke sana-sini... tp kdg2 tu tingin sgt nak jumpa Hez...

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages