Wednesday, September 2, 2009

Online shopping link?

Tahun ni rasa malas amat nak kuar shopping...kalo tahun² sebelum nih, before poser pon dah siap baju² raya anak²...baju kami je yang baisanya last minute...kali ni, ditambah pulak dengan the H1N1 pandemic sekarang nih dan bonus yg blom dgr kabar berita ...malas sungguh....
.
.
maka, dengan ini ...nak mintak jasa baik kekawan, adik², kakak² untuk kongsikan mana² link to online shop sama ada yang berkaitan baju toddler, kanak²riang, baju kurung etc yang berkaitan dengan raya...

meh sharing²....pls

12 comments:

  1. meh dtg kedaiku...
    http://stylobubble.blogspot.com/

    atau kedai adiku yg ader byk bju org besor.. http://alieshea.blogspot.com/

    hehehe

    ReplyDelete
  2. kak...dulu asu beli dari wanitamelayu.com...dah lama jugak tak jengah sana....jom...

    ReplyDelete
  3. akak .. ambik link kat blog nieza ...

    ReplyDelete
  4. hehe.. saya pun dok announce sama dlm FB.. leh cuba:

    sally.com.my
    pickadress.fotopages.com

    ReplyDelete
  5. buat semua:cintakusayangmu,asu,nieza,ira

    mekasih byk sbb membantu ^_^

    ReplyDelete
  6. hez..
    kat my bloglist i ade letak mcm2 link kedai online.. u jengah je under kategori kedai online
    http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. banyak sangat online shop nie..pening nanti..selamat bershopping :)

    ReplyDelete
  8. kakyong,

    thanks ye..nih tgh bizi..lom sempat lagi nak jengah
    minggu depan free sket

    nadnye,
    tula pasal...karang sumer akak borong

    ReplyDelete
  9. salam..sy penah shopping kat stylobubble utk baju budak2 nih..hehehe qis, i promote u nih!tak pun ina dtg blog sy,ade link kedai2 berkaitan dgn anak2 kat ruangan "suke klik sini"...

    ReplyDelete
  10. Tak dapek la nak konsi sebab aku tak tau lansung mana nak beli bajun online nih.

    ReplyDelete
  11. wirajiwa

    thanx anyway sebab sudi ziarah my blog

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages