Friday, September 11, 2009

SMILE...

Alysha sekarang nih dah 1 tahun 10 bulan...macam² ragam dia dah pandai...bercakap pon makin laju..makin banyak vocab..

kalau memalam Ummi tidokan dia...kalo dulu Ummi cakap 'sleep' dia akan terus pejamkan mata...sekarang ni kalo Ummi cakap 'sleep', dia yg tgh nenen terus buka mulut cakap 'tutup ate (tutup mata)'...haikkk...Ummi tak penah lak ajar gitu...maybe si bibik yang ajar dia words tuh every time nak tido siang kut...hihi...cam comel je bila beriya² dia sebut 'tutup ate...tutup ate' and then dia tutup la mata dia dua² belah tu

then few months back, Ummi ajar dia senyum..hihi...bukanle dia tak reti nak senyum...tapi ajar dia buat muka senyum bila Ummi cakap 'smile'...tengokla mimik muka dia senyum tak habis² bila Ummi cakap 'Smile' wktu nak snap pics dia...


memula gini..khusyuk jek


walau khusyuk, tetap senyum bila disuruh


suwittt kan(kes puji anak sendiri,xde org lain nak puji hikhik)


lagi


khusyuk balik


SMILEEEEEEEEEEEE...haaaa hambek...sampai terpejam mata tu ha

4 comments:

  1. comel .. dah pandai senyum sampai tutp mata.. :)

    Cd dah guna pun.. suka ngan inner material dia lembut jea bila pegang.. design pun cantik.. mmg semua Lunatots Cd lembut camtu ker?

    ReplyDelete
  2. nad

    kekekek

    Cd lunatots sumer camtuh...design lama or baru sumer sama

    ReplyDelete
  3. wah..cumil nye dia tuutp mata.. hehe.. psst..kak ina.. nampak cam pakai eyeshadow pon ada.. biru lagikk

    ReplyDelete
  4. haza

    heheh....aah ek..akak baru pasan bab eyeshadow tu...urat kat alis mata dia mmg nmpk kebiruan sket

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages