Thursday, May 6, 2010

Mana lagi bagus...Mxxxs or Cxxxxm broadband?

Dah lama dah Ummi duk tertangguh² nak beli brodbeng nih tapi tak tau mana satu nak dipilih...kalo ikutkan Ayah...dia soh pakai streamyx jek...tapi tak best la sbb tak mobile...
Ada gak tanya adik-beradik,sedara-mara, kawan-kawan....
ada yg cakap Mxxxs bagus coveragenya
adik Ummi lak dulu pakai Mxxxs,
pehtu dah gatal tgn tukar Cxxxxm
sekalik, dia cakap pakai Mxxxs dulu
lagi lajuuuuuu
ada member lak pakai Cxxxxm elok je katanya
camne nih...
takkan nak beli dua-dua brodbeng nih serentak
huhu...kopak wehhhhh
tulung kekawan
tulung sajes mana lagi baik
menurut pengalaman anda semua
yang arif lagi bijaksana ayat bodeksss

6 comments:

  1. Kak ina, kelajuan berukband ni ikut kawasan jugak kak, mcm kat tempat saya, Cxxxxm memang slow tahap gaban, tapi kalo yg slogan potong...potong...laju plak.

    ReplyDelete
  2. fiza,

    tula pasal kan...yg potong2 tuh akak penah tny org promote tuh...dia ckp kawasan akak mmg xde coverage lsg..huhu

    ReplyDelete
  3. betul la k.ina... kelajuan nyer ikut kawasan juga... cam hajar, hajar pakai celcom kat area BM ni... kadang line nyer laju kadang slow...

    ReplyDelete
  4. heheh potong2 tu yg mane ekk.. P1 Max tu eh..
    huhu kite baru terpk2 nak wat entri ni sebenarnye.. pasal kite ade xprience pakai dua2 (clcm n mxs) streamyxpn pakai.. p1 max lak adik pakai..
    tp mcm yg len2 cakap jugakla bergantung pada coverage..

    ReplyDelete
  5. hajar,

    tula kan...isk..payah gak ye nak buat decision

    ReplyDelete
  6. Yan,

    aah potong tuh P1WiMax...sila la buat entry...akak leh review idea

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages