Tuesday, June 1, 2010

Gender baby



Congrats Asu sbb. berjaya meneka gender baby akak
heheh..tapi xde hadiah ye...
sape yg tak nampak tadi, leh refer pic nih kat dalam bulatan tuh
pic ni discan dari bawah ponggong baby
so leh nmpk scrotum n a bit bebird dia
so...it's a BOY!!!!!!

^_^
pas g checkup ar Sabtu arituh
terus berdesup g JJ
borong baju baby BLUE kaler
senang hati
puas memborong
dah brp bulan asek tertahan²
je keinginan nk membeli
sbb tatau gender baby
jap tadi dah online sopping
bedung & barut baby lak
Blue semestinya
TAPI...
kalo ditakdirkan kuar girl nnti
x kisahle pakai Blue pun heheh

16 comments:

  1. Ira,
    bebird tu x pasan sgt sbb scan dari bawah kelangkang..kalo dari atas clear sikit...cuma,dari atas tertutp dek tali pusat kalo x silap

    ReplyDelete
  2. tahniahhhhhhhhhh...yeahhhh..boleh geng dgn hariz n danial nnt ^_^

    ReplyDelete
  3. ayu,...

    tengsss...leh geng kan...

    ReplyDelete
  4. wahhhhh...hero gitu..tahniah kak...

    ReplyDelete
  5. waaaa tahiniah dapat boy...apapun tak kesah la kan gender baby..asalkan sehat

    ReplyDelete
  6. koci,

    mmg x kisah boy or girl sbb dah ada 2 pasang..cuma nak tau awal sbb senang nk buat preparation

    ReplyDelete
  7. saya tak penah nampak beberd tu, sbb anak semua gegerl ;p

    ReplyDelete
  8. Mak Su...

    meaning, kena tambah sorang lagik le jawabnya :P

    ReplyDelete
  9. boy yer...

    jusco tgh sales skrg ni kan...

    ReplyDelete
  10. kakyong bib,

    insyaAllah boy...aah tgh sales...itu yg terus terjah lps checkup aritu

    ReplyDelete
  11. daku tak leh imagine apakah itu ekeke... sungguh tak layak daku nak menjadik sonographer.. hahaha

    amboiii soping je ko eh kak!!! cobet kang! haha

    ReplyDelete
  12. ena

    haha...itu tulur dia laaa...hahaha

    ReplyDelete
  13. yuhuuuu....akak byk boy laaa kan...3 boy 2 gals kan..

    apa2 pon semoga slmatt...amin..

    ReplyDelete
  14. mommy anis,

    tula pasal..ramai boys...riuh rendah le umah jwbnya

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages