Wednesday, June 23, 2010

Happy 8th Birthday - Adam Ikhwan



Happy birthday to my boy - Adam Ikhwan on 22nd June-

My boy yang...
sangat aktif
sangat independent dari kecik
berani
nakalllll
banyak cakap
banyak soal

tapi...
bermasalah sikit waktu mula naik sekolah dulu
sebab x lancar membaca
sampai kene masuk kelas pemulihan khas
lepas 3 bulan alhamdulillah
dah lancar membaca
thanks to all teachers SKSI
but...
he's a very determined person
ujian bulan mac aritu dapat no 1
ujian may baru ni dapat no 3
walau dia bukan berada in
the top classes
but it really motivates him
to move forward
I'm proud of you my dear
love you much
*sabtu ni lps Ummi g checkup baru kita g cari kek utk Adam ye...lagi best kalo dpat kek SR kat Jusco tu...Ummi yg lebey ni heheh*

8 comments:

  1. Happy Birthday to Adam Ikhwan. Sebaya anak saya Aqil Zafran rupanya.... Kak, kalau birthday anak2 saya pun suka nak ke SR...ibu dia yg memang lebih2..hihi

    ReplyDelete
  2. yus,

    sebaya ye?heheh....best kan kek SR...akak wktu duk KL awal2 preggie anak ke 4 tu, asek nk makan kek SR jek

    ReplyDelete
  3. hepi belated birthday to adam...dah bujang anak akak...semoga anda sekeluarga dirahmati Allah hendaknya...

    ReplyDelete
  4. wahida...

    aah dah besar...si Adam tu no 3...ada sorang lagi abang & kakak ...thanks for the wish

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday Adam..da besar anak bujang akak ni...

    ReplyDelete
  6. thanks lin...memang dah besar..in fact, physically, dia lagi besar dari si abang haiqal

    ReplyDelete
  7. hepi belated besday Adam...
    baru 8 tahun, nampak cam dah matured..

    ReplyDelete
  8. bib,

    thanks 4 d wish...dia fizikal mmg besar... klu beratur kt sekolah mmg leh nmpk dia dari jauh...badan je besar tp akal masih budak kecik *lol*

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages