Thursday, April 7, 2011

Pizza Hut

Last Friday Ayah balik ke sini

Weekend sebelum tu Ayah tak balik sebab kene outstation

since Ayah dah balik & baru je dapat bonus

maka, sakan le kami berjalan


awal² lagi Ummi dah bgtau Ayah nak ke JJ Ipoh

sebab ada sales kan hehe

(tapi bila ke sana, xde menarik sangat esp. bahagian baby tuh)

kuar umah kol 10am

nak bekfes kat kedai nasi kerabu tak jauh dari umah

tapi tutup la pulak..hadoi


so, singgah dulu Tesco Station 18

Ayah ajak bekfes kat Rest. Tasik Raban

tapi anak² beriya² ajak ke Pizza Hut

sebab dah lama jugak tak ke sana

Ummi x kisah sangat..mana² pun boleh jek

maklum le kan..Ayah nak belanja


patutnya nak letak Firas kat dalam stroller

tapi si Alysha yang kurang sihat haritu

awal² dah cakap 'Alysha nak duk dalam stroller'

sian dia

so Ummi dukung jelah Firas

dah tau nak berjalan..leh lak lupa nak bawak sling

hadoi



bila nak amik pic jek, si Adam buat muka feeling² syiok makan pulak...Adam the pasta lover




Abang and adik...adik Firas sonok main tepuk² meja buat gendang...Abang the chicken lover..memula duk insist kat Ayah nak makan KFC peberet dia...Ayah pujuk² & beli chicken wing kat Pizza Hut kat dia...suka la tuuu




nampak tuh? beriya² dia tepuk meja ....dak nih pun Ummi suap makan gak...makan garlic bread tapi Ummi korek dulu bahagian yang ada butter n garlic tuh sebab bahagian tuh masin bergaram kan...Ummi le makan garamnya ye Firas




dah tenung apa lak tuh dik...carik kuman ke???





Alysha kat dalam stroller..anak dah x sihat dijamu air sejuk lak dek Ayah...Ayah mmg sangat² manjakan Alysha




kakak the pizza lover


sian anak Ummi yang tak sihat nih...botol susu pun dibawak sekali



Kakak & Ayah






10 comments:

  1. cian Alysha...nampak sungguh muka dia tak sihat
    wah sepesen la firas ngan shifa
    suka main tepuk-tepuk

    ReplyDelete
  2. mama shifa

    tulah...dia kalo sihat memang hepi jek manjang..tapi bila x sihat mmg merengek jelah..tambah2 lak ngan ayah dia..mmg manja lelebih la

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah sini..akak dan anak2 sihat?

    ReplyDelete
  4. wahida

    baru nak sihat..kami asek x sihat je skrg

    ReplyDelete
  5. seronotnyer makan pizza satu family...firas hepi je3

    ReplyDelete
  6. Ila

    sesekali mkaan pizza reramai mmg best..tambah2 lagik bila si kecik behaved :)

    ReplyDelete
  7. kesiannya Alysha..
    harap2 dah beransur sihat...

    ReplyDelete
  8. wah.. bersemangatnya Huda mkn pizza =)

    ReplyDelete
  9. bib,

    alhamdulillah dia dah beransur sihat..tapi..pass baton kat firas pulak..mula batuk semula..adehhh

    ReplyDelete
  10. aisyah,

    pizza mmg feveret food dia..leh la duk Itali nanti...haha

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages