Wednesday, April 6, 2011

Wordless Wednesday


10 comments:

  1. semoga tabah dgn dugaan..

    off topic, saya tag kakina contest ni ye

    http://bamyuyu.blogspot.com/2011/04/cute-sweet-pregnant-mummy-contest.html

    contest letak gambar preggy dulu2:)

    ReplyDelete
  2. ala...siannyer firas..semoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  3. yangyuyu,

    dia mmg asthmatic child...dah duk nursery makin kerap kene asma...
    tag eh..nnti rajin2 akak buat ye

    ReplyDelete
  4. MyRule

    tulah..kerap lak kene since duk nursery

    ReplyDelete
  5. alahai siannya...aleeya pun baru2 ni kena neb..aleesa tak kena..batuk teruk, tak duduk nursery pun dapaat sakit jugak, berjangkit dr kami, yang terdedah kat luar ni kan..skang nak baak depa kuar pun risau..musim tak elok, tapi kalau duk nursery kan, memang confirm lagi mudah dapat macam2 penyakit, dah merasa jaman abang dia dulu huhuu

    ReplyDelete
  6. teringat saya kecik2 dulu..cam firas..dok spital je sbb asma

    ReplyDelete
  7. silih berganti budak2 sakit ye kak. semoga cepat sembuh diaorang berdua.

    moga akak pun sentiasa di beri kesihatan yg baik supaya dapat jaga anak2 semua.
    amin

    ReplyDelete
  8. ida,

    yela kan..cuaca pun x menentu skrg..kejap ujan,kejap panas terik

    ReplyDelete
  9. Get well soon firas, sian dia. Anak saya pon dah start batuk2 nih.

    ReplyDelete
  10. fiza

    mmg cuaca x elok skrg ni kan

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages