Thursday, September 8, 2011

Bertemu sahabat maya blogger & forumer

Setelah kenal di alam maya (forumcari BF mommies) selama 4 tahun....dan setelah beberapa kali tak dapat bertemu due to some obstacles, akhirnya, Ummi dapat juga bertentang mata dengan mommy Anis Nuriman si Nadia nih


sebenarnya, Ummi order tat coklat almond dengan Nadia tapi dah last minit, dia takut kalo pos tak sempat lak sampai kat tangan Ummi......so, dia yang propose nak bagi byhand lepas raya since dia pun balik raya ke Kedah jugak.....Ummi memang no hal.....tetambah lagik dapat peluang bertemu dengan rakan forumer lama nih......sempat jugak menjamu Nad dengan bihun sup hasil air tangan Ummi :D


Ummi, Firas & Nad

thanks again Nad for coming and for the super duper delicious tarts...



Anis & Alysha...both anak yang berjaya exclusively breastfeed selama 2 tahun


memula malu2 kucing...lepas tu main macam dah kenal lama


Ummi memang treasure sangat persahabatan alam maya dengan geng mommies2 forumcari=otai BF moms nih....sebab semangat dan support diorang lah Ummi mampu susukan Alysha selama 2 tahun.....banyak kali hampir kecundang, tapi diorang berkobar naikkan semangat Ummi semula.....kebanyakannya dah jadi orang terkenal sekarang nih


Aja - Ajabreastpumpshop


Sue -Sue lunatots


Haza -SriSuri.com


An- Neezaneedles


limaunipis - Aida


Nuds - Nadia


Koci - Ayu


Mieja - Amizaa ketua otai hehe


Nieja - Nieza


Nagaijau - Fiza


Cloud9 - Ira


Erleyna - Ena mama.n.kidsjunction


ummimon - tie



dan ramai lagi yang tak tersebut namanya di sini....I LAP U ALL...muahssssss




18 comments:

  1. kak inaaaaaaaaaaaaaa...........mcm nak peluk2 tgk kak ina+nad....seronoknya dapat jumpa2 huhuhu bilalah turn saya nak jmp kak ina.....:):)

    PS: rindu suasana kat porum dulus2....:)

    ReplyDelete
  2. Amizaaaaaaaaaa......

    tula pasal...bila leh geder2 geng BF dolu2 ek?mesti best kan?akak pun tingin sangat nak jumpa Miejaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Nice pictures!!!! great blog!

    lovely blog!!!!

    xoxo
    BB Luvs Me

    Come join our facebook giveaway and get a chance to win clothes for your baby!

    Feel free to visit our website bbluvsme.com!

    ReplyDelete
  4. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Salam Ina..selamat hari raya dr k.atie!
    Kiter dekat pon lom gede2 lagi nih...raya aritu ..g open house umah adik kat Taman Universiti seri Iskandar...

    ReplyDelete
  6. kak atie..... Bandar Universiti tu sepelaung je dari umah sewa Ina skrg ni...bila akak datang tu?

    ReplyDelete
  7. Wah, entry mengusik jiwaa gitu kak

    ReplyDelete
  8. auwww.. terharu ai nama disebut. lap u too k ina.

    ReplyDelete
  9. wowwwwwww ...
    akak jom la kita gahter2 .. tp tue la nak kena org jadik kapla ... hihihi.

    ReplyDelete
  10. Salam Hez,

    Treasured from KakYong Habibah's blog. Tak tahu la Hez ingat akak lagi tak.

    ReplyDelete
  11. Salam Yong,

    Bertemu pulak di alam nyata!

    ReplyDelete
  12. aida.....

    mmg mengusik jiwa kanssssssss

    ReplyDelete
  13. nieja...

    nakkkkk...tunggu zu si cerimerah balik Msia dulu la kan...dan akak balik KL...huhu

    ReplyDelete
  14. ummi aka tie....

    mana leh lupa nick ummimon itewwwwww

    ReplyDelete
  15. kak Azie...

    erk...erk...adehhh berkarat dah otak nih...akak meh refresh sket....kita sambung balik silaturrahim

    ReplyDelete
  16. kak Lima Moh Kembara,

    tula pasal..ntah bila le nak bertemu muka ngan org Parit nih ek

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages