Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday .....Alysha naik 'horse'










*kat umah MIL waktu balik raya aritu....lepas makngah dia selesai kukur kelapa, dia lak take over kukur kelapa sambil naik 'horse'*


6 comments:

  1. salam


    kat kampung kampung jer ada benda ni sekarang

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya ina sekeluarga. wah senang mak dia anak dah pandai kukur kelapa

    ReplyDelete
  3. kak pB,

    betul tuh...kekadang yang ada pun kat kg nun, dah disimpan jadik gajah putih dah

    ReplyDelete
  4. kak ina,

    selamat hari raya jugak buat kak ina sekeluarga....haha...dia memain jek tuh....maknya ni pun x pass2 lagik kukur kelapa dari dulu huhu

    ReplyDelete
  5. comelnya....auntie pon tk pandai nak kukur kelapa heheheheh...

    ReplyDelete
  6. Mieja.....

    hahaha...tulah kan...dah lama x sentuh kukur kelapa tuh...masa kecik2 memang suka sibuk nak main kukur nih...tapi kat umah MIL dorang still pakai kukur kelapa

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages