Thursday, September 29, 2011

Wedding

Cuti Hari Malaysia haritu kami balik ke KL

sebabnya: anak ex-bos Ayah naik pelamin

ex bos Ayah ni dah jadi macam BFF Ayah dah

tiap kali raya either dia beraya ke rumah kami kat SP or kami ke rumah inlaws dia kat Kulim

waktu my youngest sis kawen last 2 years pun dia datang anak-beranak

dia ni org. kuat one of the reputable cycling team kat Msia nih

umo dah dekat 50 tapi kalo setakat cycle dari S.Alam ke Genting tu no hal punya

dasat sungguh...


kami sampai ke rumah dia di Putra Heights dah dekat pukul 3pm dah

tu pun bertalu2 dia duk sms Ayah tanya bila nak datang,bila nak datang...

akhirnya sampai juga ke rumah dia....jom nenguk piccas

Ayah paling gumbira sebab dapat jumpa ex-opismet dia


acara makan bergilir2...Ummi makan dulu, pastu baru Ayah makan n Ummi jaga Firas

Ayah bawak Firas g lepak2 sembang ngan opismet dia, barulah Ummi boleh makan dengan aman


Ummi n Alysha.....










Haiqal yang selalu berebut tempat nak duduk kat sebelah Ummi kat mana2 pun...haishhh...dah 11 tahun pun tapi manja tak hilang2




the bride and the groom...semoga berbahagia selamanyaaaaa



nih senyum simpul ke senyum sinis eh?


pic penutup...(tak sure sape yg rajin snap pic nih...berbakat jugak anak Ummi ni ye...yg. pastinya, semua pic di atas bukan Ummi yang ambil...Ummi jadik malu2 kuceng pulak kat umah orang)




6 comments:

  1. kak canteknya pelamin:)

    manisnya akak...ada tahi lalat mahal bwh dagu:):)

    ReplyDelete
  2. Educational Toys promotion at my blog now..come and cekidout the fun!

    or add us in fb
    intelligent.toys@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pi wedding..rindu makanan kenduri kawen ni...hihiihih

    ReplyDelete
  4. Mieja...aah cantik pelaminnya.....hadoyai....dah tuo2 ni xde manisnya daaa

    ReplyDelete
  5. mizah...

    best kan lauk kenduri?tak sama cam makan nasi beriani kt restoran..nasi kawah jugak yg terbaekkk

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages