Monday, September 19, 2011

Lamaaaaaaaaa menyepi

Ada gak few frens duk tertanya2...nape lama menyepi.....
panjang citernya
to cut the story short
lil Firas kene admit ke KPJ Ipoh Specialist Hosp. last Sunday
hari Rabu dah discharged
belum fully recovered tapi dah 80% better la
cuma asek memerap, merengek takleh Ummi tinggalkan dia
ngan orang lain mmg tak mau ler
mmg dugaan sungguh
tapi lain entry la Ummi citer

Ini nak tunjuk koleksi gambar2 basi time raya arituh
raya ke berapa tah kami ke Pdg Besar 3 kereta
dah lama x pegi sana
makin sonok rupanya
dedolu takde bende menarik sangat
tapi kali ni mmg macam2 yang menarikkkkkk
insyaAllah akan pegi lagi dalam masa terdekat nih
malas nak citer panjnag2
layan gambar ajelah uolsssssss






contact lens koyak...g nak beli baru tp takde lak power Ummi...so jejalan pakai spec jela...huhu

dan x sia2 beli buckle tai dari NeezaNeedles....sangat2 membantu..kalo pakai ringsling kompem dah sakit bahu n pinggang



ramai umat manusia...berfeluh2 jadinya...dahle cuaca panasssss membahanggg





kat dalam medan kompleks utama





kat medan selera....Ummi x makan pun...xde selera dek panassss n letihhh



Firas makan nasi n minum banyakkkkkkkkk air kosong.....sib baik x demam



6 comments:

  1. oo sama plak firas ngan syabil baru "check out" spital kak...

    ReplyDelete
  2. Seronok beraya tapi kena beraya kat spital plak ya.

    Hez - Kita in Matrik sekali la dulu. Dorm Teja.

    ReplyDelete
  3. Sz,

    ye ke?check out hotel hospital ek?sebab apa tu Sz?sebab yg sama ke?

    ReplyDelete
  4. K.Azie,

    Dorm Teja?alamak!mestila kenal kan?akak yang bilik pertama ke kedua?Ina bilik kt belakang nun...bilik ke 3 kalo tak silap...kalo bilik pertama tu ada Awiey n sape lagi tah...kalo bilik kedua tmpt Ina selalu lepak tu ada katil kak Cik Ai(niaida)

    ReplyDelete
  5. Ina,

    Jejak kasih plak ya. Akak satu seksyen dgn Awiey tu la. Sama Net jugak. Seksyen sebelh tempat solat tu.

    ReplyDelete
  6. K.Azie....

    haaa dah agak dah mesti akak kat situ sbb kalo bilik ke 2 tu ada berapa org jek senior while bilik ke 3 takde senior langsung.....rasanya kompius sket sbb akak free hair dulu (sama le kita ek)kalo x silap Ina la

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages