Tuesday, November 15, 2011

Birthday Celebration Alysha @ kindy

Sesungguhnya Ummi terlalu sibuk sebab baru je balik dari kg beraya

Isnin cuti gantian raya haji masih di kg

bertolak pun dalam jam 3.30pm

kete kat jalan melampau banyak mengalahkan balik kg raya puasa

sampai kat umah dah dekat jam 8 malam

keletihan x hengat


bangun pagi Selasa baru tersedar birthday Alysha rupanya

tak sempat prepare apa2 pun untuk dia celebrate birthday kat kindy

sudahnya, beli sebijik kek & celebrate one day after

camera Ummi passkan kat teacher dia mintak tolong snapkan

sebab Ummi xleh nak join the crowd sebab working hours kan


*salah setting ke ape tah, gambar semua blur2 jek.....redha jelah...janji ada*




Alysha insist nak berbaju kurung ni padahal Ummi dah siap2 iron dress ijau kat dia

Baju kurung ni warisan dari si Kakak yang Ummi simpan elok selama 10 tahun!!!!!






Choc moist cake



she's 4...





eh eh eh...budak sebelah dia yang terlebey sudahhh...kalo tak caya, lihatlah gambar2 seterusnya...Alysha pulak muka monyok n budak tuh muka eksaited













kanak2 sessi pagi








susunatur gambar pun tak betul

pakai boleh ajelah...Ummi tengah bizi sesangat

Moga Alysha menjadi anak yang soleh dunia dan akhirat..>AMIN




11 comments:

  1. hepi beday alysha...dah 4 tahun ek

    ReplyDelete
  2. Ila

    aah...baru masuk 4 tahun..budak lain sama tahun ngan dia yg lahir awal tahun dah nak sambut besday ke 5 dah bulan Jan ni huhu

    ReplyDelete
  3. happi birthday allysha:):) comel pakai baju kurung:)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Ulangtahun k3 4 untuk Alysha...

    p/s: akak, kalau di klinik kerajaan selepas Jab yang setahun tu, dia akan suruh datang setiap 3 bulan...

    Arif last pegi hari tu setahun, so smlm kira untuk setahun 3 bulan, next setahun 6 bulan. Masa tu kena injection kan...:)

    ReplyDelete
  5. hepi besday Allysha...

    sgt sopan berbaju kurung... lawa....

    ReplyDelete
  6. Mieja,

    dia mmg suka berbaju kurung :D

    ReplyDelete
  7. yus,

    oh ye ke?bestnya kerap2 checkup gitu

    ReplyDelete
  8. alysha sayang, happy belated birthday.
    semoga jadi anak yang solehah ye.

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages