Wednesday, November 30, 2011

Jom Shopping!!! (Sticky entry)

Alhamdulillah, Ummi telah berjaya muatnaik semua gambar dress dan update all the details yang berkenaan


Kepada semua reader blog ni, marilah sama2 mencuci mata dan belikan dress yang cumil2 ni untuk anak2 tercinta dan boleh juga dibuat sebagai hadiah. Promosi berlangsung selama sebulan bermula dari hari ini 1 Nov sehingga 30 Nov (selagi stok masih ada).


Jom shopping jom!!!

Sila klik kat SINI untuk melihat dengan lebih dekat dan seterusnya meneruskan pembelian anda.

Selamat membeli dan terima kasih diucapkan atas sokongan anda semua.




















12 comments:

  1. cantik kak...

    tapi yus dah takde anak kecik pompuan....:(

    ReplyDelete
  2. mizah,


    apalagi mizah....meh sopping...

    ReplyDelete
  3. yus,

    errr...untuk adik arif boleh...erk!!!

    ReplyDelete
  4. geram..comey2 sume..nnt nk usah2 tuk wafa la..hihi

    ReplyDelete
  5. cantik kak!
    nanti klau hani ade baby gal,hani beli yerk..=)

    ReplyDelete
  6. hani...

    huhu...ntah bila la tu ek

    ReplyDelete
  7. salam, kak..baju dh dpt ari jumaat. Muat. lom bersalin lagi. hehe

    ReplyDelete
  8. Aida,

    Alhamdulillah...risau gak kut tak muat...selamat bersalin ye

    ReplyDelete
  9. semua baju nih comel-comel nyer..tapi sayang anak I boy :(

    ReplyDelete
  10. gigilolla...

    hehe takpe..cuci mata

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages