Wednesday, November 23, 2011

Not-so-Wordless Wednesday

at last....ehem2...memang time menyopping pun barang2 dapur....pandai dorang setkan oepning date ye


yeehaaa


pssst....Ummi Zahin .......sekarang dah ada Tesco tau...waktu uols study kt sini dulu ada kedai Rahmath je kan aka 'tempat shopping' penduduk sini

bye bye kedai Rahmath

welcome Tesco


sorotan pembinaan...look at the dates










sebelah kanan tu Tesco...kat depan tu umah kami





dah mula tambak tanah untuk pedestrian walk









Ummi akan lalu sebelah Tesco ni 2x sehari at least untuk hantar n amik Firas kat neseri *wink*.......sokmo le singgah-menyinggah pasnih







view from KFC....belakang KFC ni umah kami...so leh jalan kaki je ke Tesco


2 comments:

  1. sejak ade UTP Bandar Seri Iskandar makin meriah, makin maju...

    senang eh g tesco jalan kaki jer... ;)

    ReplyDelete
  2. bib,

    tulah...mmg dari pekan kecik dah menuju ke arah status bandar.....makin maju...makin ramai penghuninya
    aah dekat sangat...nak jalan kaki boleh..tapi pastu nak mengangkut barang satu hal la pulak haha

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages