Wednesday, October 15, 2008

Aduhhh..Ayah

Few hours ago,Ayah called Ummi..Ayah kat Seremban..mcm biasa keje luar la tu..yg tak bestnya Ayah bgtau..Ayah langgar montot keta Perdana..adesssss....camne leh g sondol keta orang pulak...rupanya, kes drive sambil bercakap kat hp la ni..this is his bad habit..dah brp kali kene bebel ngan Ummi..asal masuk kete n start driving je mula la tangan nak sms la..nak call sana...call sini...inilah akibatnya...sib baik Ayah tak apa2..keta Ayah? pon cracked sikit je..tapi keta Perdana tuh teruk...luckily, owner keta tuh nice person...takde marah2...terus settle bawak keta dia gi workshop...ntahla nak terbang berapa ratus?ribu?....redha jelah...

2 comments:

  1. org lelaki ni kalau bwk kater selalu mcm tu..kalau kita yg buat lagu tu mmg kena bebel tak hengat.. hubbyku baru ni gi cium bumper myvi.. runtuh terus nasib kater kami takder ape..kater amoi lak tu..terus settle kat perodua..hubby lak ada geng kat dlm dapat le murah diorg repair..

    ReplyDelete
  2. liana,
    tula pasal kan..dh jadi habit kut..isk..ye ke?sib baik settle ek

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages