Friday, October 17, 2008

Tag season again

Tagged again...

By Mummy HnH@arnie

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
My family of course la...

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
Last nite's dinner...bekfes pagi tadi member opis belanja

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
Takde impian2 nyer, dah kahwin 12 thn lepas pun kat umah mama la...

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
Forever...aminnn

5. Adakah anda di lamun cinta?
Always...wif my family

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
Nur Cafe Bandar U...Haiqal requested to dine out lps amik dia balik sekolah..saje try restoran tuh...pasnih xmungkin pegi sana lagi..takde customer pun tapi lambat cam sipoot...x sedap lak tuh

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Buku Latihan Matematik Tahun 2 utk Haiqal...

8. Apakah nama penuh kamu?
Hezlina ...

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
Mama la...dari dulu lagi...

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?Ntah..tak penah terpikir pon...

11. Christina atau Britney?
Neither

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
Sejak ada maid nih, idak le

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Newcastle UK again....pls

14. Pelukan atau ciuman?
Both???boleh??

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
Arnie? Tak kenal in person...but i know that she is such a caring mommy & tried to give all the best to Hakim & Humaira

16. 8 perkara yang amat saya gilai:
Window shopping, Breastfeeding related matter, Sightseeing, Blogging, Travelling, Eating (haha), Cooking & Reading.

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan:
Emmm, Okay, ...

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca:
Accounting, Financial Accounting, Management Accounting, Financial Reporting Standards, Thanks For The Memories, A Place Called Here, Love Rosie &

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali:
Semua lagu raya, pop music kat Hotfm, Tiada lagi kidungmu, Sempurna (Andra & the Backbone), Because you loved me (Celine Dion), It's all coming back to me now (Celine Dion)

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu:
A whole bunch of things...malas la nak list down

Nak tag :
-aida@limaunipis
-haslina : mama haziq
-sue : mama iki
-koci : mama danish
-nuds : mama anis
-aja : mama rayyan
-mimi : mama sufia
-nina : mama damiea
-zety zin : mama irma
-noritta : mama nasa
-wawi : mama haikal
-ena : mama aQim
- nieza : mama suffiya
-tie : mama adam
-bibimie : mama farhana
-mirah : mama khadijah
-ellyn : mama ammar
-zurina : mama aina

selamat menjawab ye..senang je soklan..x susah pon :)

8 comments:

  1. Kak Ina, saya sudah jawab ini tag...ihihi terima kasih kerana mengingati saya..=D

    ReplyDelete
  2. tenkyu kak ina, sbb sudi jawab tagging saya... *segan nih, sbb xjwb tag akak dulu, sowwy!* :p

    ReplyDelete
  3. ye ke umi sufira...hihi..abaikan jela kan

    ReplyDelete
  4. arnie,
    sesama
    hehe..jgn la malooo2..sudi2kan la menjawab ya

    ReplyDelete
  5. tag...tima kassssssssih my sister...nanti saya buat ek...

    ari tu nyer tag pun lom wat lagi...
    :(

    ReplyDelete
  6. hehe lin..dah lama cuti arituh..nilah masanya nak jawab sumer tag nih

    ReplyDelete
  7. ok dah jawab dah k ina..
    harap memuaskan hati..hihi..

    ReplyDelete
  8. yihaaa...thanks mirah for the prompt action taken

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages