Wednesday, October 8, 2008

Raya Updates!!! Part 1


Yelah..yelah..ramai pulak bertanya bila nak hapdet blog nih...sementara bos masih bercuti, amik le kesempatan yang ada ni nak update apa yang patut...



.



.



Bertolak balik ke SP 26/9 lepas Isyak...kat highway dah mula banyak kereta tapi xdela jammed...sampai umah MIL dalam pukul 12 malam...Alysha macam biasa le,kalo dalam keta tido bukan main nyenyak, asal keta berhenti je dia terjaga...kejut budak2 semua masuk umah...budak2 bertiga sahur terus tido...MIL panggil sahur pukul 3am, Ummi takleh nak buka mata sebab baru lelap pukul 2am...Ayah je bangun..Ummi bangun sahur sorang2 pukul 5am as usual...itupun makan roti je...the next day tuh flat habis..letih, panas + haus...panasss betul di akhir2 Ramadhan..yelah...dugaan berpuasa kan...



.



.



Since dah 2 or 3 tahun berturut2 birthday Haiqal jatuh pada bulan puasa dan xde buat apa2 pun untuk dia, tahun ni dah plan nak beli kek & makan ramai2 kat rumah Tok...sekali my bro/Pakcik Mi ajak beli SR Chocolate Indulgence, dia nak sponsor half..gud idea tuh..dan baru perasan kat SP nih ada 2 SR outlet rupanya...isk..best betoi...

.






Budak kecik nih pun tgh tunggu nak makan kek Secret Recipe gak ke???

Budak kecik tengah 'mengecek' kek besday



8 comments:

  1. lin, tu baru part 1,ada lagi parts seterusnya hihi

    ReplyDelete
  2. ala shomelnye si kecik yang mengecek kek tu...

    pst, dapatke? kekek..

    ReplyDelete
  3. apesal gamba yg last tue (gamba sebelah alysha) sungguh mysterious skali? hehehe...

    ReplyDelete
  4. sue,
    dia skrg nih makanan dia dah x brp suka makan, tapi makanan kita bukan main nak diambil makan

    ReplyDelete
  5. arnie,
    pic sape lagi..ummi alysha la..xleh publish sbb nmpk aurat dgn muka x semenggah hihi

    ReplyDelete
  6. kak ina....saya pon terkejut....pekan kat umah saya pon dah ada SR..kekekeke...

    sebelah taman saya jek..kiranya maju dah ahhh sg seluang nih...kekeke...

    SR tu tanda maju ke??? apalaa...

    ReplyDelete
  7. mommy anis...hehe tula kan..bila la diorg nak wat franchise SR kat Tronoh nih..isk3x....satu fastfood pon tarak..asek telan nasi jela hari2....

    SR tanda maju?boleh la dikatakan cenggitu kan...dia akan buat franchise outlet kt tmpt yg dia rasa demand tinggi je kan

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages