Wednesday, October 22, 2008

Raya gathering

Kakak Syafiqah & Nur Ain(anak my good buddy kat sini, her husband is Ayah's school friend dulu-Uncle Kerol)
.
.
Last weekend, in fact, dari Jumaat malam lagi dah penuh dengan aktiviti...aktiviti apa?????makan...dan makan...dan makan.....adeilaaa.....
.
.
Friday night- my company organized a Hari Raya gathering for all the staff...since Ayah tak sempat sampai on time dari KL, so Ummi bawak Kakak, Abang & Abg Cik aje ke jamuan tu...Alysha kene tinggal dengan Kak Siti sebab dari petang sampaila ke malam tu hujan tak berhenti langsung...biarla dia kat rumah daripada bawak dia & then demam pulak later...
the food stalls : bihun soto, satay, cucur udang, lemang & rendang tok, nasi beriani, kambing golek, fruits, cendol, ABC & teh tarik...all the food were realllyyyyy gooooddddd except for the satay which was not that umphhh..At the end of the event, the kids(below 12 years old) were given duit raya 2 packets each...

Adam yang kelaparan menunggu majlis bermula

Model iklan Sunsilk ke nih?


Kakak & Ain
The crowd & the food stalls


Mohd Adam whispering sth to Adam Ikhwan...Mohd Adam is the son to Ayah's another ex schoolmate as well-Uncle Man



Haiqal & Afiq(Ain's brother) playing with the big stairs



Haiqal with his usual funny face



Kakak taking some drinks for us


Kakak...beriya2 benar nak tenyeh lipstick

One of the stalls









4 comments:

  1. Samalah anak kita yang sulung tu pon..suka tenyeh lipstik..berangan macam org dah besar jek..

    ReplyDelete
  2. kihkihkih..itu sib baik ayahnya xde...the next day nak g open hse dia tenyeh gak..ayah dia nampak soh sapu sume...kecik2 takyah berlipstick katanya

    ReplyDelete
  3. kak syafiQah mu da besar ler... lebih tinggi dari anakku rasanya..

    takper takper nanti ahad ni kita ukur ekekekek

    ReplyDelete
  4. ena yg sgt lemah lembut gitu,
    nurul syafiqahmu nmpknya mmg tinggi..ikut gene ayahnya kut hikhik

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages