Monday, October 20, 2008

My new Swiss sweetheart



Dok kalut cerita sana sini pasal raya..terlupa langsung nak intro my new sweetheart---Mr Ameda...sian my old Korean Mr Spectra dah kene bungkus masuk kotak...tak lama lagi nak servis & then nak letgo pada sesape yg berminat...


Baru sampai



Ameda With Tote & Cooler bag




6 comments:

  1. wah..camni lagi lah semangat nak pam susu...
    :)

    ReplyDelete
  2. harap2la lin..moga berjaya la bf alysha selama 2 thn..nih lagi 2 minggu nak capai setahun bf..fuhh..berpeluh gakla nak capai setahun

    ReplyDelete
  3. waaa dah ada pump baru bestnya...ni production mesti up nanti nie :)

    ReplyDelete
  4. ntahla koci...sejak guna ameda ni mcm makin kurang lak production..taktau la sbb pump or mmg sbb lps pose?

    ReplyDelete
  5. Hmmm sebab lepas pose pun yer, sebab pump maybe sebab tak get to use lagi dengan pump baru yang penting dapat buat multiple down then baru breast akan rasa kosong betul2...bukan salah pump kalau susu skit...huhuhu...sama ada susu memang kurang atau kene pandai guna pump and buat letdown...

    ReplyDelete
  6. tula koci..lom expert lagi nih..berpeluh den nak buat stok cenggini

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages