Friday, October 10, 2008

Radix Fried Chicken





nampak je macam penuh kerusi meja..tapi..harituh penuh sesak dgn manusia...


Sebelum nih my sis dah bgtau ttg Radix FC nih..tp Ummi buat tak kisah je...then, Ayah lak ada emelkan ttg RFC nih...sekali balik kg harituh..terus teruja nak try..apa la rasa fried chicken dia...Ummi kuar ngan Ayah je malam tu...tengok2 punyala ramai orang..beratur sampai kat pintu..Ayah beratur,Ummi nak cari tempat duduk kosong..TAKDE...so...buat muka tak malu, cari sesape yang dah nak habis makan..tunggu je kat tepi sambil pura-pura pandang tempat lain...dekat 15 minit gakla berdiri kat tepi meja orang tuh..at last, dapat gakla duduk...

.

.

Sian Ayah, beratur setengah jam baru dapat makanan..memang sambutan HEBAT betul...yela..kitaorg amik set 3 ketul ayam & Ayah tapau 18 ketul ayam utk bawak balik umah Maktok...the taste???well....Ummi mengaku mmg sedappp...sama macam KFC..in fact, for a KFC lover like me..Ummi mengaku RFC lagi sedap...ini my opinion la kan..Ayah cakap rasa sama je macam KFC...best pulak tuh, kitaorg order set tuh dengan Radix Coffee lagik...'MAI SECAWAN'..hehe

8 comments:

  1. woww, dari citer akak nie, dahsyat betol sambutan RFC nie yerr... kalah KFC... bagus ekk, ayam organic plak tue... tue yg raser extra sedap kot... harga wise camner? lbh krg KFC ker?

    ReplyDelete
  2. mmg sedap la mummy hnh...harga lebih kurang kfc la...but worth buying sbb ayam tuh xdela tulang2 dah lebam cam sesetengah kfc tuu

    ReplyDelete
  3. ku nk try
    nak try
    nak try.........

    bila nak kena OS ke alor star nihhh

    ReplyDelete
  4. Kak ina, kalo kat cameron ada KLG ... tak silap, ayam goreng cam KFC. tp coleslaw mmg sayoo freshhhh laa...

    ReplyDelete
  5. nieza,
    ha KLG..kat PErak ni pun akak penah nmpk tp x penah try la...ooo mmg fresh banget la sayur kat CH kan

    ReplyDelete
  6. uih sedapnye RFC..serius ku teringin..

    ReplyDelete
  7. sue/luna,
    nk makan kene g sg petani kedah sbb kat situ je the only outlet so far

    ReplyDelete

Our lil cutie pie

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

My Online Store

Pages